برگزاری موفق آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

آزمون مستقل جامع علوم پایه و پیش کارورزی دانشجویان رشته‌های پزشکی  با موفقیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،  همزمان با سراسر کشور آزمون مستقل جامع علوم پایه و پیش‌کارورزی دانشجویان رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با موفقیت در دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد.

در این آزمون 32 نفر دانشجو در علوم پزشکی و 58 نفر دانشجو در پیش کارورزی شرکت نمودند.
 این 57 مین آزمون علوم پزشکی و 60 مین آزمون پیش کارورزی است که در واحد مشهد برگزار می شود.
شايان ذكر است : آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي همه ساله در دونوبت و به فاصله زماني شش ماه در شهريور و اسفند ماه برگزار مي شود و دانشجويان رشته هاي گروه پزشكي براي ورود به مقاطع بالاتر تحصيلي در آزمون جامع علوم پايه ( از علوم پايه به مقطع فيزيو پاتولوژي ) و آزمون پيش كارورزي ( از مقطع كارآموزي باليني به كارورزي ) در اين آزمونها كه بصورت جامع و سراسري برگزار مي گردد ، شركت مي كنند.