فرصت مجدد ثبت‌نام انتخاب رشته آزمون سراسری 96 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

سامانه انتخاب رشته آزمون سراسری سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 9 صبح امروز (دوشنبه 30 مرداد) تا ساعت 24 فردا (سه شنبه 31 مرداد) مجدداً بازگشایی شده و داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام، رشته محل های انتخابی خود را اصلاح و یا انتخاب رشته جدید  کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه انتخاب رشته آزمون سراسری سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی مجدداً از ساعت 9 صبح امروز (دوشنبه 30 مرداد) بازگشایی شده و داوطلبان تا ساعت 24 فردا (سه شنبه 31 مرداد) فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش به آدرس www.azmoon.org نسبت به اصلاح رشته محل های انتخابی یا انتخاب رشته جدید اقدام کنند.
شایان ذکر است براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی، این فرصت، آخرین مهلت داوطلبان به منظور انتخاب رشته و یا ویرایش رشته/محل‌های انتخابی بوده و تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد.
همچنین حسب اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تغییراتی در پذیرش برخی از رشته‌/محل‌های گروه علوم پزشکی ایجاد شده است که داوطلبان می توانند از امروز (دوشنبه 30 مرداد) تا ساعت 24 فردا (سه شنبه 31 مرداد) با مراجعه به سامانه ثبت‌نام به آدرس www.azmoon.org نسبت به اصلاح رشته/محل‌های انتخابی یا انتخاب رشته جدید اقدام کنند.
لازم به ذکر است فهرست این رشته/محل‌ها از طریق سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در دسترس داوطلبان قرار گرفته است.