دکتر ملک نژاد: تاکید بر جذب حداکثری و تکریم دانشجو

دکتر ملک نژاد در مراسم دیدار با معاونین ، مدیران و کارکنان واحد مشهد:
تاکید بر جذب حداکثری و تکریم دانشجو / جوان گرایی را در سیستم ها نهادینه کنیم/  دانشگاه سیاسی باشد اما سیاست زده نباشد
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و مشهد از تمامی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خواست که با همراهی، همدلی، همکاری و همگامی به وظایف خود عمل کرده و دانشگاه را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر مهدی ملک نژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با معاونین ، مدیران و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در محل نماز خانه  سازمان مرکزی این دانشگاه  دیدار و گفتگو کرد.
وی با بیان اینکه لازمه ارتقای جایگاه دانشگاه؛ همکاری، برنامه ریزی و نظارت مستمراست، افزود: اساتید و کارکنان با فعالیت و تلاش و استفاده از توان حداکثری خود  در تحقق این امر نقش مهمی دارند و همه آنان باید خود را مسئول دانسته تا اثربخشی دانشگاه را ارتقا دهند.
دکتر ملک نژاد  بر جذب حداکثری و تکریم ارباب رجوع در دانشگاه تاکید کرد و گفت: دانشجویان دردانشگاه آزاد اسلامی محور اصلی توسعه دانشگاه هستند، لذا تکریم و توجه به دانشجویان از اولویت ها و ضرورت های اساسی است.
وی استفاده یکسان تمامی احزاب و گروهها از امکانات دانشگاه را ضروری خواند و با تاکید بر اینکه دانشگاه باید سیاسی باشد اما سیاست زده نباشد، تصریح کرد: باید دردانشگاه سیاست باشد؛ اما سیاسی بودن غیر از سیاست‌زده بودن است و دانشگاه نباید سیاست زده شود.
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و مشهد با بیان اینکه بایستی جوان گرایی را در سیستم ها نهادینه کنیم، اظهارداشت: نیروی جوان از تحرک، کارآمدی و پویایی خوبی برخوردار است، بنابراین باید واگذاری مسئولیت در مدیران ارشد و میانی در حوزه های مدیریتی و آموزشی دانشگاه اتفاق بیفتد و از ظرفیت جوانان بیشتر استفاده کنیم.
دکتر ملک نژاد  بر لزوم کار فرهنگی در دانشگاه تاکید کرد و گفت: کار فرهنگی در دانشگاه، اصل است و کلیه کارها بایستی با پیوست فرهنگی انجام پذیرد.
گفتنی است: دکتر ملک نژاد صبح امروز نیز با حضور در بخش های مختلف سازمان مرکزی میثاق از نزدیک با مدیران و کارکنان واحد مشهد  دیدار و گفتگو کرد.