شیخ‌الاسلامی: پژوهشکده «محیط خشک» دانشگاه آزاد اسلامی باید تقویت شود

در مراسم معرفی سرپرست جدید خراسان رضوی و واحد مشهد
شیخ‌الاسلامی:  پژوهشکده «محیط خشک» دانشگاه آزاد اسلامی باید تقویت شود
رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد اظهار کرد:

استان خراسان رضوی سه پژوهشکده و یک مجتمع بین‌المللی در گلبهار دارد. پژوهشکده محیط خشک اولین پژوهشکده‌ کشور بوده که از وزارت علوم مصوبه گرفته است و باید تقویت شود.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر عباس شیخ‌الاسلامی در مراسم تکریم خود که در دانشکده مهندسی این دانشگاه و با حضور دکتر رهبر و جمعی از روسای دانشگاه‌های مشهد انجام شد با گرامیداشت یاد مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: «همت و اندیشه والای این مرحوم باعث رشد دانشگاه آزاد اسلامی شد.»

شیخ الاسلامی به ارائه گزارشی از برنامه و اقدمات خود در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد پرداخت و تصریح کرد: «اکنون ۷۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی بوده که از این تعداد ۳۲ هزار دانشجو در مشهد مشغول به تحصیل هستند.»

وی افزود: « ۵ درصد از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۲۰۰ هزار نفر دانش آموخته این دانشگاه هستند. این دانشگاه ۱۶۰۰ استاد دارد که از این تعداد ۶۰۰استاد در واحد مشهد حضور دارند. این استان اکنون شش واحد و مرکز دارد که هیچکدام به جز مرکز جوین مشکل مالی ندارند.»
رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با بیان اینکه پنج شرکت دانش بنیان در استان به ثبت رسیده و ۱۳ شرکت دیگر در حال به ثبت رسیدن است، گفت: «این استان ۶۰۰ آزمایشگاه دارد که ۲۲۰ آزمایشگاه آن در دانشگاه آزاد مشهد است.»

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و واحد مشهد از زحمات شیخ الاسلامی در سه سال اخیر تشکر و ملک نژاد را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و واحد مشهد معرفی کرد.