برگزاری جلسه ی شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی با حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

استاندار خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تاکید کرد:
ایجاد کارگروه ویژه ی اشتغال در  دانشگاه های استان / تقویت ارتباط مراکز دانشگاهی با صنعت و کارآفرینان
هیجدهمین جلسه ی شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی  با حضور استاندار خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، علیرضا رشیدیان در هیجدمین نشست شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در مجتمع فرهنگی این دانشگاه برگزارشد، ایجاد اشتغال را مهمترین اولویت سال جاری دانست و گفت: تمامی دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی ، عمومی و مراکز آموزش عالی باید در این خصوص ایفای نقش کنند.
وی گفت: با توجه به شرایط امروز جامعه و بروز چالش هایی در حوزه های تولید، اشتغال و موضوعات اجتماعی، استفاده از ظرفیت دانایی استان برای حل آن ها یک ضرورت و واجب عینی است.
استاندار خراسان رضوی با بیان این که در سال 94 موفق به ایجاد 36 هزار فرصت شغلی در استان شدیم اظهار داشت: این میزان برای سال گذشته به 97 هزار و 800  مورد ارتقا یافت.
رشیدیان تاکید کرد: رونق اشتغال با کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق ارتباط مستقیمی دارد به گونه ای که در سال 93، جایگاه طلاق خراسان رضوی در کشور اول بود؛ در سال 94 به رتبه سوم و طی سال گذشته به رتبه هشتم تنزل پیدا کرد.
وی ادامه داد: این توفیق به مدد همراهی دولت، بخش خصوصی و مردم در ایجاد اشتغال و همچنین اجرای طرح های  مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی؛ حاصل شد.
استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به تعداد قابل توجه دانشجو در استان و حجم فارغ التحصیلان جویای کار، اظهار داشت: دانشگاه ها باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند و نهادهای دولتی نیز می بایست در این مسیر، مساعدت کنند.
رشیدیان به هدف گذاری ایجاد 80 هزار شغل از طریق مراکز آموزش عالی در استان طی سال جاری اشاره و تصریح کرد: باید کارگروه ویژه ی اشتغال در  دانشگاه ها شکل بگیرد.
وی با بیان این که می بایست به همین منظور " بانک ایده و پیشنهادات اشتغال " در دانشگاه ها راه اندازی شود؛ خاطر نشان کرد: آن دسته از پیشنهاداتی که در کارگروه اشتغال دانشگاه بررسی شده و  قابلیت اجرایی شدن داشته باشد؛ حمایت و عملیاتی خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی به تخصیص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی در کشور اشاره کرد و افزود: 480 میلیارد تومان از این محل، به خراسان رضوی اختصاص یافته که در قالب سرمایه ی ثابت می توان به  شرکت های اشتغالزای دانش بنیان پرداخت کرد.
رشیدیان با اشاره به امضا تفاهم نامه طرح تکاپو ( برنامه توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار ) با حضور وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارتباطات در مشهد مقدس با 320 میلیارد تومان سرمایه، تاکید کرد: از این اعتبار باید به نحو شایسته ای استفاده شود.
وی اظهار داشت: مشهد مقدس به دلیل وجود مضجع شریف رضوی سالانه میزبان بیش از 27 میلیون زائر داخلی و خارجی است که علاوه بر استفاده از ظرفیت گردشگری دینی در حوزه ی ساماندهی بازار سوغات و ارائه ی تولیدات داخلی نیز باید با جدیت و برنامه، ورود کرد.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد : برای استفاده از ظرفیت خالی واحدهای تولیدی و تقویت ارتباط مراکز دانشگاهی با صنعت و کارآفرینان بایستی برنامه ریزی کرد.
رشیدیان با بیان اینکه فضای کسب و کاردر استان فراهم است، افزود: دانشگاهیان باید برای ارتقای و پیشرفت کشور از این ظرفیت استفاده کنند.
در ابتدای این جلسه دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در خصوص برنامه ها و فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گزارشی ارائه نمود.
در ادامه دکتر طوسی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در رابطه با اقدامات و فعالیتهای پژوهشی دانشگاه  و دکتر ملک زاده مدیر عامل منطقه ویژه رضوی در رابطه با منطقه ویژه علم و فناوری به بیان گزارشی پرداختند.
علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی ریاست جمهوری ، دکتر حسینی معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان و دکتر احمدی زاده رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی نیز با حضور  در این جلسه، بر لزوم برنامه‌ریزی برای نخبه پروری و ایجاد منابع انسانی نخبه و اشتغال زایی نخبگان و جلوگیری خروج آنان  از کشور تاکید کردند.