جشن فارغ التحصيلی دانش اموختگان دانشکده حسابداری ومدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

جشن فارغ التحصيلي دانش اموختگان دانشکده حسابداری ومدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد
136 نفر از دانش آموختگان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت، حسابداری و ادبیات دانشکده حسابداری و مدیریت دانشگاه ازاد اسلامي مشهد دانش آموختگي خود را جشن گرفتند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، اين آئين كه با حضور ریاست دانشکده حسابداری و مدیریت، معاونين و اساتيد این دانشكده همراه بود ، دانش آموختگان ضمن قرائت يكصدا سوگند نامه ، دانش نامه و تنديس خود را از مسئولين دانشگاه دريافت نمودند.
در اين مراسم دکتر طاهری ریاست دانشکده ضمن خيرمقدم به ميهمانان ،سخنانی ایراد کرد و پدرانه توصیه هایی به دانشجویان نمود.
پخش سرود جمهوري اسلامي ، مولودي خواني و اجرای موسیقی سنتی از برنامه هاي ديگر اين جشن بود كه در سالن اجتماعات مجموعه فرهنگي آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.