برگزاری جشنواره هنر ادبیات وپژوهش دینی و فرهنگی/ مهلت ارسال آثار 17 تیرماه

بیست و دومین جشنواره هنر ادبیات و پژوهش دینی و فرهنگی قرآن و عترت ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد می‌توانند آثار خود را به همراه فرم ثبت‌نام، براساس آئین‌نامه جشنواره در بخش رشته‌های مورد نظر به کانون‌ قرآن و عترت دانشگاه واقع در مجتمع فرهنگی  آیت الله هاشمی رفسنجانی تحویل دهند.

این جشنواره شامل سه رشته هنری شامل نقاشی، نگارگری، سیاه قلم، قالی‌بافی، مشبک، معرق و منبت، نقاشی‌خط، خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ و ثلث)، طراحی پوستر، عکس، فیلم کوتاه، پویانمایی و نماهنگ قرآنی، رشته پژوهشی شامل تحقیقات، پایان‌نامه و نرم‌افزارهای pc و موبایلی و رشته ادبیات دینی شامل شعر، داستان‌نویسی، فیلم‌نامه‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی است.