برون سپاری انتشارات در راستای کسب در آمد غیر شهریه ای/ توسعه و بازسازی آموزش دانشکده فنی مهندسی

رئیس دانشکده فنی مهندسی درمراسم افتتاح پروژه های دانشکده فنی مهندسی عنوان کرد:
 برون سپاری انتشارات  در راستای کسب در آمد غیر شهریه ای / توسعه و بازسازی آموزش دانشکده فنی مهندسی  / ایجاد سالن دفاع پایان نامه های دانشجویی
رئیس دانشکده فنی مهندسی  دانشگاه آزاد اسلامی گفت : توسعه و باسازی آموزش دانشکده فنی مهندسی  به منظور اجرایی کردن طرح تفویض آموزشی در راستای تکریم و افزایش رضایت مندی دانشجویان صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، دکتر فرهاد خام چین رئیس دانشکده فنی مهندسی در مراسم افتتاح چند طرح کاربردی جدید در این دانشکده که با حضور دکتر شيخ الاسلامي رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، معاونین، مدیران و روسای دانشکده های واحد مشهد همراه بود، در خصوص فعالیت های انجام شده دانشکده فنی مهندسی در مدت مدیریت 14 ماهه خود  به ارائه گزارشی پرداخت.
وی گفت: در اولین گام به منظور مدیریت جامع و افزایش بهره وری فضاهای موجود، نقشه ساختمان دانشکده فنی مهندسی تهیه و کلیه فضاها متره شدند و ابعاد و مساحت هر فضا تعیین شد.
دکتر خام چین با بیان اینکه بازنگری کلی درنحوه قرار گیری و توزیع فضاها بین گروهها و مسئولین با عدالت وساختاری منظم صورت گرفت، افزود: با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی و نیاز به سالن دفاع پایان نامه، این سالن (سالن خیام) با ظرفیت 72 نفر دراین دانشکده ایجاد و به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد:  با توجه به تمهیدات و اقدامات انجام شده نه تنها کلاسهای درسی از 54 به 62 کلاس افزایش یافته است، بلکه برای دانشجویان دکتری در هر گروه مکانی اختصاص یافت.
رئیس دانشکده فنی مهندسی؛ باسازی و تجهیزسالن شورای خوارزمی، ایجاد دفتر کارآفرینی ، ساماندهی بردهای دانشکده ، نقاشی ساختمان به روش جدید را از دیگر فعالیتهای انجام شده  دراین مدت برشمرد و گفت: برای تجمیع انجمن های علمی  و نظارت بهتر و ایجاد رقابت سازنده بین آنها و آزاد سازی فضاها در طبقات دانشکده، پارتیشن هایی در طبقه همکف از محل درآمدهای دانشکده ساخته شد.
دکتر خام چین، توسعه و باسازی آموزش دانشکده مهندسی به منظور اجرایی کردن طرح تفویض آموزشی در راستای افزایش رضایت مندی دانشجویان و ایجاد قدرت رقابت پذیری را از فعالیتهای دیگر خود عنوان کرد و گفت: در راستای تکمیل چرخه کارآفرینی، تولید و اشتغال فضایی مناسب برای سایت نمونه سازی بردهای الکترونیکی در طبقه همکف دانشکده آماده سازی و ایجاد شد.
وی با بیان اینکه برای سرویس دهی مناسب به اساتید و آزاد سازی فضا در طبقات، چایخوری اساتید به طبقه اول انتقال یافت، افزود:  کارگاه های گروه عمران (روبروی ساختمان سلف) نیز به سالن مطالعه خواجه نصیر الدین طوسی وارشیو دانشکده هنر ومعماری اختصاص یافت.
استاد گروه عمران دانشکده فنی مهندسی واحد مشهد  گفت: در راستای ایجاد درآمد غیر شهریه ای ، انتشارات دانشجویی در طبقه همکف برون سپاری شد.
رئیس دانشکده فنی مهندسی ؛  تخصیص فضا به دبیرخانه پلی کلینیک های شبکه جامع دانشگاههای خراسان رضوی،  دفتر ارتباط با صنعت و  تجهیز فضا برای ایجاد اداره حفاظت فیزیکی و مانیتورینگ دانشگاه را از برنامه های دیگر انجام شده در این حوزه برشمرد و اظهار کرد : به منظور جمع آوری و انتقال وسایل وتجهیزات اضافی از سطح دانشکده 6 انبار در زیر پله ها ایجاد شد که این امر به آراستگی ظاهری دانشکده کمک شایانی نمود.
گفتنی است : در این مراسم سامانه هوشمند برنامه ریزی آموزشی(سهبا) دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی  در دانشکده فنی مهندسی افتتاح شد و دفاتر ارتباط با صنعت، کارآفرینی، خدمات آموزشی و  سرای کارآفرینی نیز در این دانشکده کار خود را آغاز نمود.