نگارش پایان نامه ها با استفاده از شاهنامه فردوسی / برنامه ریزی برای برگزاری برنامه های علمی و ادبی

دکتر شیخ الاسلامی در هفتمین کنگره شعر از توس تا نیشابور در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تاکید کرد:
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی  بر استفاده دانشجویان  از شاهنامه فردوسی در پایان نامه های دانشجویی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر عباس شیخ الاسلامی در آیین افتتاحیه هفتمین کنگره شعر از توس تا نیشابوردر دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه ایرانیان دارای یک هویت دینی و یک هویت ملی هستند، افزود: همه بایستی به این  دو رویکرد توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه  فردوسی هویت ملی مردم ایران را پاس داشته و خدمات بسیار ارزشمند در این زمینه ارائه کرده است، اظهار کرد: فردوسی زبان و اخلاق ما را حفظ کرده و در زمینه الگو سازی و هویت سازی فعالیت های بسیار ارزشمند انجام داده است.
دکتر شیخ الاسلامی بر استفاده از شاهنامه فردوسی در پایان نامه های دانشجویی تاکید کرد و گفت: باید پایان نامه هایی در باره شاهنامه فردوسی نوشته شود تا آثار این اندیشمند مورد استفاده تمام دنیا قرار گیرد.
وی با  یادآوری اینکه  فردوسی حکیمی بزرگ بود که توانست خدمات بسیار به مردم ایران ارائه دهد ، تصریح کرد: بنابراین باید این شخصیت بزرگ ایرانی را به تمام دنیا معرفی کرد.
دکتر شیخ الاسلامی  با بیان اینکه فردوسی بزرگ هویت ملی را برای ما به ارمغان آورد، اظهارکرد: فردوسی با حفظ زبان و تقویت فضائل اخلاقی و ارزشهای انسانی ، از هویت ایرانی ما دفاع کرده است.
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، علاقه مندی دانشجویان به برنامه های سیاسی را بیشتر از برنامه های ادبی و علمی دانست و گفت: استادان دانشگاه ها باید در زمینه برگزاری برنامه های علمی و ادبی برنامه ریزی کنند تا علاقه دانشجویان به اینگونه برنامه ها نیز بیشتر شود.
وی خواستار استقبال بیشتر دانشجویان از محافل ادبی شد و افزود: اساتید ادبیات بایستی بجای استفاده از تزهای غربی در همه زمینه ها از جمله جرم شناسی، روان شناسی و تاریخ به منابع و ادبیات غنی  کشور خودمان رجوع نمایند.
در ادامه  این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه این کنگره یکی از ١٤ برنامه در نظر گرفته شده برای گرامیداشت روز ملی فردوسی است، افزود: رویکرد دولت تدبیر و امید حمایت از برنامه های فرهنگی و گرامیداشت مفاخر ملی است و تاکنون در این زمینه اقدامات مناسبی در استان خراسان رضوی انجام شده است.
سید سعید سرابی افزود: مراسم پایانی همایش شعر از توس تا نیشابور، چهاردهم تیر ماه همزمان با روز قلم در مشهد برگزار خواهد شد.
شعرخوانی  شاعرانی از کشورهای تاجیکستان، افغانستان و پاکستان به همراه شاعران ایرانی و اجرای شاهنامه خوانی و نقالی خوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود که با حضور  استاندار خراسان رضوی ، مسئولین دانشگاهی، دانشمندان، فرهیختگان، ادیبان و شاعران ملی و بین المللی  در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.