جشن نیمه شعبان در خوابگاه های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

جشن باشکوه نیمه شعبان در خوابگاه دختران امامیه و یاس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، در این دو مراسم حدود 200 نفر از دانشجویان خواهر مستقر در خوابگاه های امامیه و یاس واحد مشهد از برنامه های متنوع و جذاب جشن نیمه شعبان (کانون قرآن و عترت)  استفاده کردند.
تلاوت قرآن کریم، سخنرانی سرکار خانم علمی حسینی با موضوع  ( چگونگی شناخت آقام امام زمان (عج ))، مولودی خوانی ،   برگزاری مسابقه و اهدای جوایز و ... از برنامه های این جشن بود که مورد استقبال 120 نفر از دانشجویان خوابگاه امامیه و 50 نفر از دانشجویان خوابگاه یاس قرار گرفت.
مراسم های فوق که از ساعت 21 آغاز و به مدت دو ساعت و نیم به طول انجامید.
به گفته خانم شاهرضا کارشناس قرآن و عترت کانون قرآن و عترت واحد مشهد؛ این مراسم در راستای برگزاری برنامه های قرآنی در سطح دانشگاه از جمله خوابگاهها صورت پذیرفت.