تجلیل از خانواده های شهدای مدافع حرم در اجلاسیه کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

در نخستین اجلاسیه کنگره شهدای دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی مشهد :
خانواده های شهدای مدافع حرم تقدیر و تجلیل شدند
خانواده های شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و تعدادی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در نخستین اجلاسیه کنگره شهدای دانشجو این دانشگاه تقدیر و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، این مراسم بزرگ و باشکوه که با حضور سردارمحمد نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی، دکتر عباس شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، حجت الاسلام مجید نصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد خراسان رضوی، حجت الاسلام علیرضا پناهیان و خانواده های شهدای مدافع حرم  وجمعی از هنرمندان دوران دفاع مقدس و اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد همراه بود از خانواده های شهدا تجلیل بعمل آمد.
دکتر عباس شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان این   اجلاسیه، از حضور خانواده های شهدا در دانشگاه اظهار خرسندی کرد و باتاکید بر تقویت فرهنگ ایثار در جامعه ، گفت: شهدا خالصانه وبدون هیچ چشم داشتی برای دفاع از میهن از جان خود گذشتند بنابراین بایستی فرهنگ و مرام شهدا تقویت شود.
 وی میزبانی شهدای گمنام  و خدمتگزاری به دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه را افتخار دانست و گفت: این اجلاس نیز در راستای زنده نگه داشتن روحیه شهادت طلبی و به همت بسیج دانشجویی، نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شده است.

مهمترین مدیریت، مقاومت است
 سردار محمد نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در این اجلاسیه گفت: پدیده انقلاب اسلامی با توجه به اینکه منشأ آن اسلام ناب است توسعه و تکامل یافته است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای تعالی  و تکامل بخشی نیاز به توسعه کمی و کیفی در بعد نرم افزاری و سخت افزاری دارد، افزود: اما هر توسعه و حرکتی که برای تکامل لازم است نیاز به قدرت هم دارد.
وی با تاکید بر اینکه  شهدا به دو جهت مظهر و تجلی قدرت هستند، افزود: شهدا از متن مردم برخاستند و نماد مردمی دارند و از طرفی برای شهدا تبعیت از امامت اصل بود.
سردار نظری؛ قدرت هدایت و حرکت را از آن شهدا دانست و گفت: شهدا مظهر انقلاب اسلامی و توسعه و پیشرفت هستند و  ما باید باور کنیم که شهدا رمز عزت مندی واقتدارند و در عین حال همه ارزشها در گرو فرهنگ شهید و شهادت است.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با اشاره به شرایط حساس کشور، گفت: در این دوران باید به جنگ نرم در حوزه اقتصادی توجه و تحریمها مدیریت شود.
وی مهمترین مدیریت را مقاومت خواند و گفت: مدیریتی قوی است که بدون آفت و جهادی باشد.

نیازمند مدیریت انقلابی در مقابل مدیریت آمریکایی هستیم
 حجت الاسلام علیرضا پناهیان در این مراسم به تفاوت های مدیریت در دوران دفاع مقدس و مدیریت های امروزی اشاره کردو گفت :  شهدا را باید در متن زندگی خودمان جای دهیم اما امروز در عرصه مدیریت از فرهنگ دفاع مقدس فاصله گرفته ایم.
وی به  ویژگی های مهم مدیریت در دوران جنگ اشاره نمود و گفت: همه کسانی که می خواستند در جنگ کاری انجام بدهند به تکلیف نگاه می کردند و به دنبال امکانات نبودند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: با همین الگوی تکلیف مداری؛ شهدا توانستند با امکانات حداقلی و کمترین هزینه  ولی  با خلاقیت به نتایج و موفقیت های بسیاری دست پیدا یابند.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد : امروز ما نیازمند مدیریت انقلابی در مقابل مدیریت آمریکایی هستیم چرا که مدیریت آمریکایی همان مدیریتی است که یک میلیارد ثروت باد آورده را می بلعد و تنها یک درصد پیشرفت ارائه می دهد.
وی تاکید کرد: باید مدیریت شهدا را به رخ سیاستمداران کشید و فقط به زیبایی های معنوی و اخلاقی شهدا نباید بسنده کرد و وقتی جنگ و دفاع مقدس جدی گرفته شود آن زمان این مدیریت انقلابی را می توان درک کرد.
حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه امکانات امروز بیشتر از امکانات دوران دفاع مقدس است، یادآور شد: مدیریت به روش فرهنگ دفاع مقدس لیاقت می خواهد.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو، تاکید کرد: وظیفه شرعی، انقلابی، میهنی و وطن دوستانه است که مدیریتی از جنس دفاع مقدس ایجاد کنیم .

در این مراسم از خانواده های شهیدان؛  جهانی، کوهساری، اسدی ، بختی، حریری، قاسمی دانا ، سجادی، فراهانی، هاشمی ، برونسی ، نظرنژاد، نادری و محمدی تجلیل شد. همچنین  از فرزندان  شاهد و ایثارگری که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مشغول تحصیل هستند، تقدیربعمل آمد.

ارسال خبر