قابل توجه همكاران محترم دانشگاه؛ برگزاری کارگاه ورزش درمانی

توسط معاونت برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه برگزار می شود:

کارگاه ورزش درمانی

زمان : دوشنبه 25 ادریبهشت ماه ساعت 16 الی 19

مکان:سالن همایش های دانشگاه

بي شك ورزش و تندرستي ، كليد سلامتي هر انساني مي باشد . ورزش ، اقتصادي ترين روش جهت پيشگيري از بروز بيماريها است . لذا به منظور ايجاد روحيه نشاط و شادابي در بين كليه همكاران خدوم و محترم دانشگاه و خانواده آنها ، معاونت برنامه ريزي و اقتصاد دانشگاه (دفتر توانمند سازي و آموزش هاي كاربردي )اقدام به برگزاري كارگاه ورزش درماني در روز دوشنبه مورخ 25/2/96 از ساعت 16 الي 19 در محل سالن همايشهاي دانشگاه خواهد نمود . در اين دوره آموزشي فراگيران با روشهاي جديد ورزش درماني كه تاثير تعيين كننده اي در سلامت روح و روان آنان خواهد داشت آشنا مي گردند . در اين دوره با توجه به شرايط شركت كنندگان محترم ، تكنيكهايي معرفي خواهد شد كه با كمترين صرف هزينه و وقت بتوان بيشترين نتايج جسمي ، روحي و رواني را براي خانواده محترم كاركنان دانشگاه حاصل نمود .  لذا از كليه همكاران محترم و خانواده آنها(فقط همسر) دعوت مي شود با شركت در كارگاه فوق علاوه بر راهكارهاي نشاط و شادابي در جسم و جان از 8 ساعت گواهينامه ضمن خدمت دفتر توانمند سازي و آموزش هاي كاربردي دانشگاه بهره مند شوند .
همكاران محترم لطفا جهت ثبت نام از طريق اتوماسيون يا تلگرام به آقای رضایی کارشناس دفتر توانمند سازي و آموزش هاي كاربردي پیام دهند.

معاونت برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد