نیمه اردیبهشت ماه؛ افتتاح پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با ظرفیت 500خودرو / تردد پارکینگ فقط با ارائه کارت RFID

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبرداد:
افتتاح پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با ظرفیت 500خودرو  تا نیمه اردیبهشت ماه / تردد پارکینگ فقط با ارائه کارت RFID / اختصاص بخش عمده پارکینگ مجاور مجتمع سیمرغ به دانشجویان
معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از افتتاح پارکینگ با سیستم جدید تردد و ظرفیت حدود 500 خودرو تا نیمه اردیبهشت ماه جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر محمد تقی منشی طوسی یکی از سیاست های اصلی دانشگاه را ایجاد امکانات رفاهی برای اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانست و گفت: با توجه به معضل کمبود پارکینگ و ازدحام خودروها در پشت در پارکینگ که از مهمترین دغدغه ها و مشکلات دانشگاه با امکانات فعلی بود، تلاش کردیم تا جهت رفاه حال آنان از امکانات و تجهیزات بهتری استفاده نمائیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه با تامین 800 میلیون ریال تجهیزات الکترونیکی RFID از این به بعد تردد در پارکینگ های دانشگاه  فقط از طریق ارائه این کارت صورت می گیرد، تصریح کرد: دانشجویان ، اساتید و کارکنان می توانند  با مراجعه به کارتابل خود و پرداخت مبلغ 200هزار ریال(دانشجویان) ، 300 هزار ریال (کارکنان) و 400 هزارريال (اساتيد) جهت دریافت کارت RFID اقدام نمایند.
 دکتر منشی طوسی با بیان اینکه در طرح جدید؛  پارکینگ اساتید و کارکنان از پارکینگ دانشجویان تفکیک شده است، افزود: ورودی پارکینک اساتید و کارکنان بلوار استاد یوسفی و خروجی آن بلوار شاهد است و ورود و خروج دانشجویان نیز از بلوار ادیب صورت می گیرد.
  معاون اداری مالی واحد مشهد هزینه استفاده از پارکینگ برای اساتید و کارکنان را در طی سال رایگان دانست و گفت : هزینه پارکینگ برای  دانشجویان در ساعت اول 7500 ریال و در ساعات بعدی 3000 ریال است.
وی ظرفیت پارکینگ دانشجویان را 270 و اساتید و کارکنان را 200 خودرو عنوان کرد و افزود : 90 درصد اقدامات پارکینگ انجام شده که با رفع مشکل نرم افزاری دستگاههای کارت خوان پارکینگ با تجهیزات جدید فعالیت خود را از نیمه اردیبهشت ماه رسما  آغاز می کند.
دکتر منشی طوسی با اشاره به تعداد زیاد تقاضای پارکینگ و فضای اندک دانشگاه، از انعقاد تفاهم نامه  دانشگاه با شهرداری مشهد  جهت استفاده دانشجویان از پارکینگ مجاور مجتمع سیمرغ خبر داد و گفت: در این تفاهم نامه دانشجویان دانشگاه می توانند با  نظارت و مدیریت دانشگاه با همکاری شهرداری از این پارکینگ نیز استفاده نمایند.
وی در خاتمه  ضمن پوزش از اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشگاه بدلیل ازدحام خودروها و مشکلات بوجود آمده در خصوص پارکینگ دانشگاه، اظهار امیدواری کرد: با تجهیز پارکینگ دیگر شاهد این مشکلات نباشیم و دانشگاه نیز  تمام توان خود برای تحقق این امر بکار می گیرد.