برگزاری مسابقات شفاهی قرآن و عترت اساتید ، دانشجویان، کارکنان و خانواده های آنان در واحد مشهد

بیست و دومین دوره مسابقات سراسری شفاهی قرآن و عترت استادان، دانشجویان و کارکنان و خانواده های آنان در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، بیست‌و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت به‌ منظور راه‌ یابی به مرحله استانی مسابقات در بخش‌های اساتید، دانشجویان و کارمندان و خانواده های آنان برگزار شد.
این مسابقات که  در سالن اجتماعات مجموعه فرهنگی آیت الله هاشمی رفسنجانی واحد مشهد به صورت مجزا برای خواهران و برادران و با داوری و قضاوت استادان مجرب برگزار شد، شرکت کنندگان در یک فضایی معنوی به رقابت پرداختند.
 رمضانعلی عدالتخواه، مسئول کانون قرآن و عترت واحد مشهد با بیان اینکه این مسابقات طی روزهای 28 فروردین (ویژه خواهران) و 29 فروردین (ویژه برادران) برگزار شد؛ افزود : 200 نفر از دانشجویان ، اساتید و کارکنان برادر و 40 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان خواهر دراین دوره از مسابقات شفاهی قرآن و عترت شرکت داشتند.
وی افزود: در این دوره از مسابقات دانشجویان در 8 رشته قرائت ، ترتیل ، تحقیق و حفظ  جزء 5، 10، 20 و کل قرآن و اذان و تواشیح ، اساتید در 7 رشته شامل رشته های فوق بجز اذان و تواشیح و کارکنان در 5 رشته  و خانواده های ایشان در سه رشته حفظ جزء 30 ، ترتیل و قرائت قرآن کریم به رقابت پرداختند.
مسئول کانون قرآن و عترت واحد مشهد با بیان اینکه اساتید و کارکنان با امتیاز بالای 70 به مرحله استانی راه می یابد، گفت: به نفرات اول تا پنجم این مسابقات در بخش دانشجویی و نفر اول تا سوم بخش اساتید و کارکنان جوایز نقدی تعلق می گیرد.
عدالت خواه از برگزاری مسابقات استانی قرآن و عترت در اردیبهشت ماه سالجاری در واحد قوچان خبرداد و افزود: بیست و دومین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله واحدی، استانی و کشوری برگزار می‌شود.
گفتنی است:  برگزیدگان این مسابقات بزودی اعلام می شود .

ارسال خبر