دکتر شیخ الاسلامی: تضارب آرا از افتخارات جمهوری اسلامی است

دکتر شیخ الاسلامی در نشست صميمانه نخبگان علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با آيت الله علم الهدي
تضارب آرا از افتخارات جمهوری اسلامی است/ تلاش برای مشارکت حداکثری و پرشور مردم در انتخابات
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت:  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برای مشارکت حداکثری و پرشور مردم در انتخابات بیطرفانه تلاش می کند.

به گزارش روبط عمومي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر عباس شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  خراسان رضوی در این مراسم ضمن تبریک ماه رجب و خیر مقدم به آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت : ایشان را دانشگاهی می دانیم و پدری ایشان را بر دانشگاه و دانشجویان؛ چرا که ایشان در دانشگاه امام صادق(ع) و دانشگاه تربیت مدرس پناهگاه و ملجا دانشجویان بودند.
وی تضارب آرا و فکرها را از افتخارات جمهوری اسلامی دانست و گفت: با توجه به نقش دانشگاه ها در تنویر افکار عمومی و تشویق جامعه به شرکت در انتخابات، این دانشگاه مانند همیشه فعالیتهای گسترده ای در این خصوص انجام می دهد، بدون هزینه کردن از شهریه دانشجو برای حمایت از حزب یا کاندیدای خاص.
حجت الاسلام ترابی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی در این نشست از اجرای طرح هم اندیشی در دانشگاهها انتقاد کرد و گفت: دو عامل محافظه کاری و اصلاح گری بدون تفکر باعث شده که این گفتگوها و اصلاح گری ها به نتیجه نرسند.
وی محافظه کاری بیش از حد گروههای سیاسی و کسانی که فکر می کنند با یک انتقاد نظام تهدید می شود را نادرست خواند و گفت: باید راه انتقاد درست را باز کرد و قدرت تحمل و سعه صدر را بالا برد.
وی با بیان اینکه دومین مشکل در جبهه مقابل محافظه گران است، افزود: کسانی که می خواهند اصلاح گر باشند اما بدون تفکر و نقد  دلسوزانه، رادیکال می شوند و مرزهای اخلاق را می شکنند و شعار گونه با مسائل برخورد می کنند.
حجت الاسلام ترابی با تاکید براینکه در مسائل سیاسی جای مطرح شدن مسائل اعتقادی نیست، اظهار امیدواری کرد: آنان که مدافع اصلی  نظام و انقلاب هستند با  صعه صدرمیدان ها را برای منتقدان باز کنند و درمقابل منتقدان نیز اخلاق  را رعایت کنند.
 در اين ديدار كه به ميزباني نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مجموعه فرهنگی این دانشگاه برگزار شد،  فعالان انجمن های علمی دانشجویان ، کانون  تئاتردانشگاه  ، انجمن اسلامي دانشجويان، انجمن ترقی خواه ، مجمع اسلامی دانشجویان، انجمن اندیشه های دانشجویی ، هیات های مذهبی، نشریات دانشجویی ، کانون جرعه نور، دفاتر بسیج دانشکده های دانشگاه ، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه و جامعه اسلامی دانشجویان حضور داشتند و نمايندگان اين مجموعه های دانشجويی به ايراد نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.