آیت الله علم الهدی: هنر در کنار علم، بال دیگر در تکامل انسانی است

آیت‌الله علم‌الهدی در  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد:
مخالفت من با هتل‌سازی، ساخت مراکز تفریحی و برنامه‌های گردشگری دروغ است/ هنر در کنار علم، بال دیگر در تکامل انسانی است
نشست صميمانه نخبگان علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با آيت الله علم الهدي  نماينده ولی فقيه در استان خراسان رضوی ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این  نشست صميمی گفت : از روز اولی که به‌عنوان امام‌جمعه مشهد انتخاب شدم، برحسب دستور رهبری به فعالیت‌های دانشگاهی و حوزه توجه ویژه‌ای داشتم.
وی افزود: به دلیل برخی بی‌مهری‌ها، متاسفانه در ورود برای من به دانشگاه باز نشد، اما به مناسبت‌های گوناگون در دانشگاه حاضر شدم.
وی خطاب به دانشجویان اظهار داشت: این‌که می‌گویید «بعد از 12 سال به دانشگاه آزاد آمدی»، کم‌لطفی است، اولین جلسه رسمی دانشگاهی من در دانشگاه آزاد برگزار شد.
امام جمعه مشهد افزود: این‌که در فضای مجازی و پایگاه‌های اطلاعاتی به اسم من دروغی بگویند و شما بپذیرید، ظلم به من است
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه مخالفت من با هتل‌سازی، ساخت مراکز تفریحی و برنامه‌های گردشگری دروغ است،اظهار کرد: پذیرفتن حرف دیگران به نقل از من و نشنیدن حقیقت از زبان خودم، خلاف روحیه علمی و تحقیقی شماست.
وی افزود: نه ضد گردشگری و نه ضد هتل حرف زده‌ام، گفته‌ام مشهد فضای گردشگری نیست، فضای زیارت است.
نماینده ولی فقیه درخراسان رضوی با تاکید بر اینکه جناح‌گرا نیستم ولی در برابر جناح‌ها نیز بی‌تفاوت نیستم، تصریح کرد: مسائل سیاسی همچون مسائل علمی و فکری است، قرار نیست هرکه من را قبول ندارد بی‌دین باشد.
وی گفت : اگر کسی مرا قبول نکرد یا من کسی را قبول نکردم، نباید عداوت و دعوا ایجاد شود.
وی با بیان اینکه رهبری فرمودند تریبون نماز جمعه باید در اختیار تشکل‌های دانشجویی باشد، افزود: اما نمی‌شود جریان سیاسی سکولار که اصل موضوع را قبول ندارد بتواند در نماز جمعه سخنرانی کند.
وی تاکید کرد : نمی‌توان اگر کسی گناه مسلم انجام داده و مردم هم می‌فهمند، من بگویم اشکالی ندارد!
وی گفت: این‌که تهمت می‌زنند و اهانت می‌کنند، گناه من چیست؟ باید تحلیل سیاسی را برخلاف اندیشه خود انجام بدهم؟
آیت الله علم الهدی با تاکید بر اینکه من باکسی رقیب سیاسی نیستم، گفت : تخصص من فقه است و به حکومت فقیه رسیدم، مبدأ مشروعیت نظام را ولایت‌فقیه می‌دانم، اگر ولایت‌فقیه در حکومت نباشد، حکومت طاغوت است ولو همه مردم به آن رأی بدهند.
وی با بیان اینکه معتقدم هنر مظلوم است اما مبدأ مظلومیت هنر مصادره شدن آن است، افزود : تمام جریان‌های هنری از موسیقی، شعر، نقاشی و سینما ابزاری برای تعالی ابزار انسانی و اسلامی هستند.
امام جمعه مشهد اظهارکرد : هنر در کنار علم، بال دیگر در تکامل انسانی است.
وی افزود: در قرن‌های گذشته هنر به‌عنوان ابزار لذت، هوس‌بازی و خوش‌گذرانی مصادره شده است.
وی ادامه داد: بنده ضد هنر نیستم، خود را بیش از هنرمندان طرفدار هنر می‌دانم چون اگر هنر در مسیر تعالی انسانی قرار گیرد، بهترین عبادت است.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه با برگزاری کنسرت در سراسر کشور مخالفم چون کنسرت، «هنر کُش» است، تصریح کرد: مبانی فقهی بنده برای موسیقی با امام و رهبری یکی است، بنده هم موسیقی را حرام نمی‌دانم، به برخی از آهنگ‌ها هم گوش می‌دهم.
وی گفت: مظلومیت موسیقی این است که در دانشگاه کنسرت بگذارند و برای آن بیرون از دانشگاه بلیت بفروشند!
وی افزود : در دیگر کشورها کنسرت ابزار هنر است نه ابزار تفریح و عیاشی.
وی ادامه داد : با بی‌حجابی مخالفم چون تضییع حقوق و توهین به مقام زن است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت :خدا مسجدالاقصی را با حریم و بابرکت معرفی می‌کند، حرم امام رضا(ع) حریم دارد.
وی با تاکید براینکه  در مورد آستان قدس من هیچ مسؤولیتی ندارم؛ به‌صرف این‌که تولیت داماد بنده است نمی‌توانم نظری بدهم، گفت : بنده نه حکمی در این مجموعه دارم و نه ایشان من را به‌عنوان مشاور انتخاب کرده است.
وی افزود: این درست نیست هرکسی هر کاری انجام داد، بنده محکوم شوم!
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: مردم چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا دین دارند و دینشان را می‌خواهند، نقش علما این است که مردم را به اصل موضوعات هدایت کنند نه جریانی خاص.
در ابتدای این مراسم  نمایندگان فعالان انجمن های علمی دانشجویان ، کانون  تئاتردانشگاه  ، انجمن اسلامي دانشجويان، انجمن ترقی خواه ، مجمع اسلامی دانشجویان، انجمن اندیشه های دانشجویی ، هیات های مذهبی، نشریات دانشجویی ، کانون جرعه نور، دفاتر بسیج دانشکده های دانشگاه ، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه و جامعه اسلامی دانشجویان به ايراد نقطه نظرات خود پرداختند.