راه اندازی رستوران پردیس واحد مشهد / آمادگی رستوران جهت ارائه خدمات به همکاران در ایام نوروز

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد:

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از راه اندازی رستوران پردیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه خبرداد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر بوری با بیان اینکه این رستوران تحت نظارت اداره کل امور دانشجویی در واحد مشهد آغاز بکار کرد،افزود: اکنون رستوران پردیس کار خود را با رزرو روزانه وعده نهار برای دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد مشهد شروع کرده است .

وی با اشاره به اینکه این رستوران در ایام تعطیلات عید نوروز نیز آماده ارائه خدمات به همکاران بصورت ارسال غذا با سفارش قبلی است؛ اظهار کرد : همکاران محترم می توانند جهت سفارش غذا با شماره 09151100678 آقای شهیدی تماس بگیرند.

دکتر بوری در خصوص نحوه پرداخت هزینه گفت : فعلا هزینه بصورت نقدی دریافت می شود اما بزودی ، دانشجویان از طریق کارتابل دانشجویی و اساتید و کارکنان نیز با رزرو 48 ساعت قبل، می توانند غذا را بدون پرداخت نقدی دریافت نمایند.

وی ادامه داد: طبق هماهنگی با مدیر کل محترم امور مالی هزینه غذای رزرو ی توسط اساتید و کارکنان از طریق پرتال ،هزینه آن از حقوق اخر ماه کسر می شود.

دکتر بوری افزود: در صورت رزرو تا ۴۸ساعت قبل، امکان انتخاب از بین چند غذا وجود دارد ولی سرو روزانه فقط یک غذا است. البته با افزایش امکانات رستوران امکان افزایش تعداد غذاهای روزفروش نیز وجود خواهد داشت.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه محدودیتی در تعداد سفارش غذا برای دانشجویان و همکاران وجود ندارد، تصریح کرد: درسال جدید صبحانه نیز در این رستوران سرو می شود.

وی از برون سپاری آشپزخانه دانشکده علوم پایه در آینده نزدیک خبرداد و گفت: اقدامات اولیه برای انجام این امر صورت گرفته و بزودی کار مزایده و راه اندازی آن انجام می شود.