پيام تبريك رئيس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به مناسبت آغاز سال جديد

متن پيام تبريك دكتر عباس شيخ الاسلامي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي به مناسبت آغاز سال نو بدين شرح است :

بهار گل افشان به همراه خود طراوت، نشاط و شادمانی را هدیه می‌آورد و زمزمه‌های ناب زندگی، راز خلقت، شکوه طبیعت، پالایش روان و خوداندیشی در بهار تجلی می‌یابد.
سال جدید در گهواره مفتون کننده و شیدای طبیعت با فصل بهار آغاز می‌شود. ذهن تسخیر دل می‌شود و نیروی شگرف زنگارهای فکر و روح را صیقل می‌دهد و انسان احساس دگرگونی و نو شدن می‌کند.
پیام مشترک بهار ،  نوشدن و بازآفرینی برای طبیعت و انسان است. بهار این زبان گویای خداوندی به انسان می‌آموزد که رمز ماندگاری و رستگاری او در عرصه هستی، منوط به تغییر و تحول، تلاش و پویائی، خلاقیت و اندیشه ورزی، نوخواهی و نواندیشی است.
نوروز همچنین برای ملت ما الگویی از همدلی و مهربانی به عنوان تنها رمز پیروزی و بهروزی است. ملت ما با همدلی و همبستگی، سختی ها و مصایب فراوانی را پشت سر گذاشته است. ملت شریف ایران با وحدت و همدلی توانسته است در طول قرن ها و اعصار گذشته بارها از هویت ملی و اسلامی خود در برابرآسیب ها و تهدیدات بی شمار دفاع کرده و از تمدن بزرگ و تاریخ ساز خود با رشادت و آگاهی پاسداری نماید.
ارتحال یار دیرین امام و رهبری و استوانه مستحکم انقلاب اسلامی و مفسر قرآن کریم، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، در سال 95 خسرانی عظیم و ضایعه ای جبران ناپذیر بود که با عروج خویش همه دوستداران انقلاب و وفاداران به این مرزو بوم را به سوگ نشاند. فقدان آیت‌الله‌ هاشمی رفسنجانی(ره) رئیس هیأت مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در این دانشگاه بسیار سخت است؛ امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بتوانیم اهداف بلند ایشان را در دانشگاه آزاد اسلامی محقق کنیم و راه ایشان را ادامه دهیم.
اميد است سال 1396 سال موفقيت هاي بزرگ ملت ايران در همه عرصه ها و تحقق شعارهاي انقلاب اسلامي تحت هدايت هاي مقام معظم رهبری باشد .
در پايان سال نو و بهار طبیعت را به پیشگاه همهشريان عزيزمان ، جامعه دانشگاهی و بخصوص استادان، دانشجویان، کارکنان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تبريك عرض نموده ، از ایـزد متعال بـرای همگان سالـی خوش توأم با موفقیت، بهروزی، تفاهم، وفاق و پیشرفت مسألت می‌نمایم.

دكتر عباس شيخ الاسلامي
رييس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی