ثبت نام بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  ویژه اساتید،  دانشجویان  و کارکنان به همراه همسران و فرزندان آنها  در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش شفاهی و کتبی برگزار می‌شود، بخش کتبی شامل رشته های احکام، حفظ ادعیه و زیارات ، تفسیر قرآن کریم ، زندگانی پیامبر اکرم (ویژه همسر کارکنان) و بخش شفاهی رشته های قرائت و حفظ قرآن کریم و تواشیح و اذان  شامل حفظ ۳ جزء، حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، قرائت به روش ترتیل، قرائت به روش تحقیق و اذان که ویژه آقایان است.
بخش جشنواره هنر و ادبیات پژوهش دینی و فرهنگی نیز شامل پایان نامه ، تحقیقات، نمایشنامه، داستان نویسی، شهر ، فیلمنامه ، نقاشی، قالیبافی، خوشنویسی، عکس ، نماهنگ، نگارگری، مشبک ،فیلم کوتاه ،پویانمایی ، معرق، طراحی پوستر، نرم افزارpc و همپایی است که به برگزیدگان جوایز نقدی تعلق می گیرد.
ثبت نام این مسابقات که از  ۲۶ بهمن‌ماه سالجاری آغاز شده است تا 23 فروردین ماه 1396 ادامه دارد  و علاقه‌مندان می توانند برای ثبت‌ نام به سایت mf.mshdiau.ac.ir  یا بصورت حضوری به کانون‌ قرآن و عترت دانشگاه واقع در مجموعه فرهنگی آیت الله هاشمی رفسنجانی جنب مزار شهدای گمنام واحد مشهد مراجعه کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36625203 تماس حاصل فرمائید .
گفتنی است : بیست و دومین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله واحدی، استانی و کشوری برگزار می‌شود.