کسب مقام های اول تا سوم مسابقات رباتیک کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

تیم رباتیک دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد موفق به کسب سه مقام اول، دوم و سوم دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور شد .

سید رحیم جبرییلی سرپرست تیم رباتیک واحد مشهد  درگفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در این باره گفت: دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک Robo nit در لیگ های مختلفی چون لیگ مسیریاب ، لیگ رهیاب(حل ماز)، لیگ جنگجو، هوش مصنوعی و ... برگزار شد.
دانشجوی رشته مکانیک واحد مشهد افزود: در این مسابقات تیم دانشگاه آزاد مشهد در لیگ ابتکارات و اختراعات(کارگروه برق و الکترونیک) مقام اول را کسب کرد؛ در لیگ رهیاب (حل ماز) مقام دوم را بدست آورد و در لیگ مسیریاب ویژه  سوم شد.
محمد رضا شریفی، رحیم عرفانی صفا پیشه، امیر رضا قربانعلی زاده سودمند، فریبا سادات فیض و نفیسه منوری اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد مشهد در این مسابقات بودند.
گفتنی است: دوازدهمین دوره مسابقات کشوری رباتیک، هوش مصنوعی و نمایشگاه تخصصی اختراعات و ابتکارات دانشجویی 18 الی 20 بهمن ماه جاری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.