دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، سومین واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور

در رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاداسلامی در پایگاه استنادی ISC
واحد مشهد؛ سومین واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور شد
  گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در چهارمین ارزیابی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تعداد ۳۵۳ واحد این دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داد و نتایج آن را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از آنا، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اعلام این خبر گفت: «گروه رتبه‌بندی پایگاه (ISC) واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را براساس ۲۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات و فعالیتهای اجتماعی- اقتصادی مورد رتبه بندی قرار داد.»
دکتر محمدجواد دهقانی افزود: «شاخص‌ها و معیارهای این رتبه‌بندی مصوب ششمین نشست فوق‌العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در شهر جده عربستان است که از سوی خبرگان و متخصصین علم رتبه‌بندی تهیه و تدوین شده است. بر اساس این رتبه‌بندی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در چهارمین سال نیز جایگاه نخست فهرست سال ۹۴-۱۳۹۳ را از آن خود کرد.»
وی اظهار کرد: «در رتبه‌بندی منتشر شده ۳۵۳ واحد از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران واجد شرایط لازم برای حضور در رتبه بندی ISC شدند و به این ترتیب در رتبه‌بندی سال ۹۴-۱۳۹۳ واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی ، شاهد رشد ۱۸ درصدی در تعداد واحد‌های تحت پوشش رتبه‌بندی بوده‌ایم.»
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات همانند رتبه‌بندی سال گذشته در جایگاه نخست فهرست سال ۹۴-۱۳۹۳ قرار گرفته است و پس از آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز رتبه ۲ و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال ۹۴-۱۳۹۳ رتبه سوم جدول را به خود اختصاص داد.»
دهقانی گفت: «واحدهای تبریز، تهران جنوب، اراک، خوراسگان اصفهان، اراک، تهران مرکزی، شهرضا و اردبیل نیز به ترتیب در جایگاه¬‌های چهارم تا دهم جدول قرار گرفته‌اند.»
جدول زیر فهرست ۲۰ واحد برتر از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را در سال ۹۴-۱۳۹۳ نمایش می‌دهد.