ایجاد دفتر کارآفرینی در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

در جشن شروع ترم جديد دانشكده فني مهندسي مطرح شد:
90 درصد رشته های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان مصوب وزارت علوم است/ ایجاد دفتر کارآفرینی در دانشکده فنی مهندسی
همزمان با دهه مبارک فجر، جشن شروع ترم جديد دانشكده فني مهندسي با عنوان «يار دبستاني من » همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و رئیس این دانشکده برگزاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر عباس شیخ الاسلامی در این مراسم ضمن تبرک دهه مبارک فجر به سئوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ گفت.
وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان درباره رئیس پیشین هیات موسس و هیات امناء داانشگاه گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی با کسی قابل قیاس نیست .
وی اخلاص، تیزهوشی و صداقت را از ویژگی بارز آیت الله هاشمی رفسنجانی دانست و گفت: ایشان برای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی تلاش وافری کرد، بطوریکه با کمک یک میلیون تومانی حضرت امام (ره) دانشگاه به این عظمت را ایجاد نمود.
وی افزود: ایشان در پیروزی انقلاب اسلامی ، پیشرفت و توسعه کشور و دانشگاه آزاد اسلامی نقش بی بدلیلی داشتند.
دکتر شیخ الاسلامی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان که نظرتان درباره رئیس جدید هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟ اظهار کرد: « آقای ولایتی فرد معتدلی است که انشاا.. با حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی امیدواریم از مشکلات این دانشگاه کاسته شود و ایشان ادامه دهنده راه آیت الله هاشمی در توسعه دانشگاه باشند.»
وی در پاسخ به سئوالی دیگری در خصوص رشته های مصوب وزارت علوم گفت: 90 درصد رشته های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان مصوب وزارت علوم است که 10 درصد باقیمانده نیز در حال پیگیری است .
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه عظیمی است که با دارا بودن رشته های فراوان، در این خصوص متعهد و پاسخگو است .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه از انجام کلیه امور آموزشی و مالی دانشجویان در دانشکده ها خبر داد و گفت: این امر بصورت پایلوت در دانشکده فنی مهندسی از این ترم آغاز می شود از اینرو ضرورت ندارد دانشجویان  برای انجام کارهای آموزشی و مالی به سازمان مرکزی مراجعه نمایند.
ایجاد دفتر کارآفرینی در دانشکده فنی مهندسی
دکتر فرهاد خام چین رئیس دانشکده فنی مهندسی از ایجاد دفتر کارآفرینی در این دانشکده خبر داد و گفت: این دفتر با همکاری معاونت برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان برای تبدیل ایده دانشجویان به محصول در راستای تجاری سازی و تبدیل آن به  ثروت ایجاد شده است.
وی افزود: این دفتر  دوره های تخصصی را برای توانمند سازی دانشجویان برگزار می کند که  بعد از اتمام تحصیل براحتی جذب  بازار کار شوند.
وی استفاده دانشجویان از تجربیات افراد صنعتگر و کاریابی برای دانشجویان را از اهداف اصلی دفتر کارآفرینی برشمرد و خواستار عضو شدن دانشجویان دراین دفتر شد.
 اجرای موسیقی و اسندآپ کمدی و برگزاری مسابقه و اهدای جایزه از دیگر برنامه های این مراسم بود که به همت تشکلهای دانشجویی دانشکده فنی مهندسی در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.