برگزاری دوره های آموزشی عمومی و خصوصی در کلینیک زبان انگلیسی وابسته به شبکه جامع دانشگاه های استان

کلینیک زبان انگلیسی وابسته به شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی برگزاری می کند:
ارایه دوره های آموزشی عمومی و خصوصی
کلینیک زبان انگلیسی وابسته به شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی با بهره گیری از دانش ومهارت اساتید برجسته و مجرب بصورت حضوری و آنلاین دوره های عمومی و خصوص برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، برگزاری و ارائه دوره های آمادگی برای آزمون EPT ، تهیه و تدوین مواد آموزشی منحصر به این مرکز، دوره های آموزشی عمومی و خصوصی،  دوره های آموزشی مکالمه در سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته،  دوره های) ESPانگلیسی برای اهداف خاص) و  دوره های) EAPانگلیسی برای اهداف آکادمیک) و ارائه دوره های  مقاله  نویسی از اهداف این کلینیک است.
ارایه دوره های آمادگی برای ارایه مقالات در کنفرانسهای بین المللی،  دوره های آمادگی برای تدریس زبان انگلیسیTTC) (،  دوره های آمادگی برای آزمون IELTS ،  دوره های آمادگی برای آزمون TOEFL    نیز از دیگر اهداف  این کلینیک است.
این کلنیک در راستای نیاز مبرم دانشگاه آزاد اسلامی به ایجاد مراکز ذیصلاح آموزشی و به تبع آن آموزش زبان انگلیسی است که دوره های آموزشی و آزمونهای مختلف در آن انجام شود.
بنابراین تاسیس کلینیک زبان انگلیسی وابسته به شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی به عنوان گامی موثر در راستای یکپارچگی آموزش زبان انگلیسی در سطوح مختلف می تواند در رفع نیاز قشر عظیمی از زبان آموزان از جمله  دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و سایر اقشار نقش بسزایی را ایفا نماید.
این کلینیک با بهره گیری از اساتید مجرب اعم از اعضای هییت علمی و سایر مدرسین با نظارت دقیق اعضای هیات علمی  دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه فردوسی مشهد نسبت به برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلند مدت تخصصی، نیمه تخصصی و عمومی تلاش خواهد کرد.