مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی  مشهد برگزار شد
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی:
آیت الله هاشمی مفسر بزرگ قرآن و خداباور حقیقی و کم نظیر بود
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بعد مبارزاتی آیت الله هاشمی رفسنجانی با قرآن شروع شد وعمر شریفشان با قرآن ختم شد.

به گز ارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد:  حجت‌الاسلام علی عسگری در مراسم گراميداشت یار دیرین امام و رهبري و بنیانگذاردانشگاه آزاد اسلامی که با حضور استاندار خراسان رضوی، معاون سیاسی وزارت کشور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خراسان رضوی و دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از روسای دانشگاههای استان خراسان رضوی، مسئولان استانی وجمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد مشهد همراه بود، گفت: الگوی آیت الله هاشمی رفسنجانی پیامبر(ص)، امامان معصوم(ع) و امام خمینی(ره) بود ازاین رو زندگی وی از نظر فقاهتی، معرفت شناسی، خداباوری، قرآن پژوهی ومجاهدت در راه احیای دین خدا، می‌تواند برای همه ما سرمشق باشد.
وی در رابطه با بحث اصول گرایی و خداباوری با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند:« راه درست اصول گرایی اصلاح طلبانه است»، افزود: آیت الله هاشمی یک خداباور حقیقی و کم نظیر بود که به تعبیر خودشان فقط از طریق آیات قرآن و و ارتباط معنوی با خداوند رنج شکنجه های طاقت فرسای ساواک را تحمل می کردند.
حجت الاسلام عسگری با تاکید بر اینکه آیت الله هاشمی مفسر بزرگ قرآن بود، تصریح کرد: ایشان در زیر شکنجه های طاقت فرسای ساواک تعبیرش این بود که «من تمامی اراده باطنی، نیروی خدادادی و جانم را معطوف به قرآن می‌کردم و از آن کمک می‎طلبیدم».
وی بابیان اینکه آیت الله رفسنجانی چهره قرآن پژوه ارزشمندی بود که مفاهیم قرآنی را با واژگان متنوع قرآنی تفسیر می کرد، اظهار داشت: آثار نفیس قرآنی او در جشنواره شیخ طبرسی پرده برداری شد واکنون در دسترس همگان است.ایشان با این آثار قرآنی کار را برای پژوهشگران و دانشگاهیان ساده و آسان نمود.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی؛  فقاهت و فصاحت، سیاست ورزی ماهرانه، روحیه تشکیلاتی و آینده نگری را از ویژگی های دیگر آیت الله هاشمی رفسنجانی برشمرد و گفت:ایشان عاشق خدا بود و جانش را در کف اخلاص قرار داده و تا پای مرگ و شهادت برای یاری و دین خدا پیش می رفت.
حجت الاسلام عسگری عنوان کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی معتقد بود که  بخش عظیم از آیات قرآن مربوط به روز قیامت است و به این دلیل تاکید می‌کرد، چنانچه انسان ملتزم به این آیات شود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی در رابطه با بعد مبارزاتی آیت هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: بعد مبارزاتی ایشان با قرآن شروع شد وعمر شریفشان نیز با قرآن ختم شد.
وی بابیان خاطراتی از آیت الله رفسنجانی به نقش ایشان در مبازرات قبل انقلاب اشاره کرد وافزود: ایشان در مبازرات قبل انقلاب همراه دیگرمبارزین انقلابی مانند مقام معظم رهبری و مرحوم آیت الله واعظ طبسی نقش محوری داشتند و این مبارزات را به صورت زنجیره‌ای حول محور تفکر دینی و مبارزاتی پیش می‌بردند.
عسگری با اشاره به اینکه هاشمی رفسنجانی روزهای آوارگی خود در مبارزات قبل انقلاب را در مشهد و مناطق خراسان سپری می‌ کرد، اظهار داشت : دوستی آیت الله هاشمی با رهبری و مرحوم آیت الله واعظ طبسی از نوع اخوت ایمانی بود و همین عامل باعث پایداری دوستی آنان بود.
وی تاکید کرد: ارتباط و برخورد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با مردم نیز از نوع همین اخوت ایمانی بود.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد، آیت الله هاشمی رفسنجانی را یک انسان دنیا دیده، عاشق، روان‌شناس و آشنا به زمان و مکان دانست و افزود: وی کسی نبود که به خاطر مقام و قدرت به قدرت چسبیده باشد، بلکه ایشان سخنان خود را مبتنی بر شرایط بیان می‌کردند .
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه حزب جمهوری به دستور امام راحل راه اندازی شد، ادامه داد: بیش از 10 نفر از اعضای شورای مرکزی شهید شدند و حتی دبیر کل اول و دوم  این شورا به شهادت رسیدند وحتی دبیر کل سوم که مقام معظم رهبری بودند مورد ترور واقع شدند.
عسگری افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی در این شرایط تشکیلات را راه‌اندازی کردند که مردم را سامان دهند و به نوعی حزب جمهوری سپر بلای امام و ولایت باشد.
این مراسم به همت دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي آزاد خراسان رضوي و شبكه جامع دانشگاههاي استان خراسان رضوي در مسجد جامع حضرت مهدی (عج) مجموعه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس برگزار شد.