پیام تسلیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی(قدّس الله نفسه الزکیه)

در پی درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، متن کامل این پیام بدین شرح است:

:بسمه تعالی

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

خبر ارتحال ناگهانی يار ديرين حضرت امام خمینی ( ره)ومقام معظم رهبری، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی قلب ملت شریف ایران را متأثر واندوهگین ساخت. این مجاهد نستوه که سالهای متمادی از عمرخویش را صرف مبارزات سیاسی با رژیم منحوس پهلوی نمود، پس از پیروزی انقلاب نیز با قبول مسئولیت های خطیری همچون ریاست جمهوری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، در راه استقرار وتثبیت نظام اسلامی تلاش وافر نمود و منشا خدمات فراوانی گردید.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی این ضایعه جانکاه را محضر مقام معظم رهبری ، ملت شریف ایران،حوزه های علمیه و جامعه دانشگاهیان، به ویژه اساتید، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاداسلامی تسلیت عرض نموده و غفران و رحمت الهی را برای ایشان مسألت دارد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی