ارسال 180 مقاله به کنگره بین المللی فن آوری ، ارتباطات و دانش/ برگزاری5 کارگاه تخصصی

دبیر اجرایی سومین کنگره  بین المللی فن آوری ، ارتباطات و دانش
دبیر اجرایی سومین کنگره  بین المللی فن آوری ، ارتباطات و دانش با بیان اینکه 5 کارگاه تخصصی دراین کنگره برگزار شد، گفت : محققان و دانشجویان مطالب علمی را در کنار مباحث تئوری بصورت عملی آموزش دیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر داود بهره پور دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی فناوری، ارتباطات و دانش (ICTCK 2016)  از ارسال 180 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: از این تعداد یکصد مقاله پذیرفته شد که 4 مقاله برگزیده نیز در این مراسم تقدیر می شود.
عضو هیات علمی واحد مشهد نرخ پذیرش مقالات این کنگره  را 55 درصد عنوان کرد و افزود: این مقالات از کشورهای ایران ، آمریکا ، مالزی و عراق ارسال شده است.
بهره پور با اشاره به اینکه 5 کارگاه آموزشی مرتبط با این کنگره از ابتدای این هفته آغاز و تا امروز ادامه داشت، گفت: کارگاه های آموزشی با دعوت از اساتیدی همچون  دکتر بابک پرخیده استاد دانشگاه کارولینای شمالی، دکتر رامتین پدرثانی ، دکتر محسن اسدی،  دکتر محسن امینی صالحی، دکتر علی حسینی در دانشکده فنی و مهندسی واحد مشهد برگزار شد .
وی اظهار کرد: کنگره فوق با هدف ارائه آخرین دستاوردهای مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات در قالب سخنرانی و گردهمایی اساتید دانشگاه، پژوهشگران،  دانشجویان و اندیشمندان برای ارائه جدیدترین یافته های علمی در قالب ۴ کنفرانس در واحد مشهد برگزار شد .
بهره پور این کنفرانس ها را شامل پنجمین کنفرانس بین المللی فن آوری اطلاعات، ‌حال و آینده،  چهارمین کنفرانس بین المللی سیستم های پیچیده و هوشمند،  سومین کنفرانس بین المللی مهندسی الکترونیک، مخابرات ، ‌کنترل و قدرت و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی دانش، اطلاعات و نرم افزار عنوان کرد.

دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی،  دکتر صحافی مدیر کل فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سعید قربانی معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این کنگره  سخنرانی کردند.