دستگاه اندازه گیری گودی کف پا در ایران طراحی و ساخته شد

توسط عضو هیات علمی و دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
دستگاه اندازه گیری گودی کف پا در ایران طراحی و ساخته شد
براي اولين بار دستگاه اندازه گيري گودي كف پا با استفاده از جريان مايعات توسط  دكتر تهامي عضو هيأت علمي و استاديار گروه مهندسي پزشكي و مهندس مرتضي بهرام پور دانش آموخته  كارشناسي ارشد مهندسي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به عنوان اختراع به  ثبت رسيد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دكتر سید احسان تهامي درخصوص این دستاورد گفت: يكي ازمشكلات مرتبط با سلامت افراد عدم در نظر گرفتن كفشها و كفي كفشهاي متناسب با گودي كف پاي فرد است.
وی با بیان اینکه  اين مسئله باعث بروز دردها و ناراحتي هاي زيادي از جمله درد مفاصل زانو، كمر و گردن در افراد مي شود، اظهار داشت:  در اين طرح كه  به تاييد دانشگاه علوم پزشكي مشهد و سازمان ثبت اختراع رسيده است سعي شد تا ابزاري ساخته شود تا با استفاده از يك روش آسان و كم هزينه مبتني بر جابجايي جريان مايعات، گودي كف پا اندازه گيري شود ودر نهايت كفي هاي متناسب با گودي كف پاي افراد پيشنهاد شود.
گفتنی است : پیش از این نیز دکتر تهامی با همکاری تیم تحقیقاتی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دستگاه بایوفیدبک اصلاح وزن اندازی روی دو پا را طراحي و ساخته است .