دانشگاه آزاد اسلامی مشهد میزبان مسابقات تنیس روی میز و والیبال جشنواره فرهنگی ورزشی شبکه دانشگاه ها

در آستانه دهه مبارک فجر
جشنواره فرهنگی وزشی دانشگاههای استان خراسان رضوی برگزار می شود / دانشگاه آزاد اسلامی مشهد میزبان مسابقات تنیس روی میز و والیبال این جشنواره
اولین جشنواره فرهنگی ورزشی شبکه جامع دانشگاه های خراسان رضوی  با مشارکت 17 دانشگاه استان در ایام دهه فجر امسال برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دکتر حمیدرضا طاهری دبیر جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاههای استان در نشست رسانه ای که ظهر امروز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از آغاز اولین جشنواره فرهنگی ورزشی در خراسان رضوی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد وگفت : این جشنواره با هدف تامین سلامت، نشاط و ارتقای توانمندی‌ دانشجویان، تحکیم مبانی دوستی و تفاهم ، افزایش روحیه خودباوری میان دانشجویان و  تحقق سیاست‌های دولت در توسعه ورزش همگانی در کشور برگزار می شود .
وی افزود : برای شرکت در این جشنواره 17 دانشگاه از جمله دانشگاه فردوسی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ،  علوم‌پزشکی مشهد، علوم پزشکی گناباد ، پیام‌نور استان، فرهنگیان استان، غیر انتفاعی‌های سناباد ،  خیام، اقبال لاهوری، فردوس، شاندیز، امام رضا(ع)، دانشگاه تربت جام و تربت حیدریه ، کاویان، بینالود، تابران اعلام آمادگی کرده‌اند.
طاهری بیان کرد : دراین جشنواره بیش از  760 دانشجوی دختر  و 780 دانشجوی پسر  حضور خواهند داشت که  در پنج رشته والیبال، تکواندو، شنا، تنیس روی میز و کوه‌پیمایی  با هم به رقابت می پردازند .
رئیس هیات ورزش‌های همگانی خراسان رضوی  با اشاره به اینکه هدف اصلی که هیات ورزش‌های دانشگاهی استان دنبال می‌کند، متمرکز بر سه رکن دانشجو، هیات علمی و کارکنان است، گفت : هم اکنون به دلیل محدودیت‌هایی که وجود دارد، این جشنواره فرهنگی و ورزشی تنها در بخش دانشجویی فعالیت خواهد کرد اما در جلسه‌ای بحث ایجاد کمیته سلامت مطرح شده است که اگر به تصویب برسد می‌توان برنامه‌هایی برای کارکنان و هیات علمی نیز در نظر گرفت.
طاهری با بیان اینکه این جشنواره از هشتم بهمن ماه کار خود را آغاز می کند ، اظهار کرد : مسابقات این جشنواره از هشتم تا 21 بهمن ماه برگزار می شود و مراسم اختتامیه نیز  25 بهمن ماه، همزمان با ولادت حضرت زینب(س) انجام خواهد شد .
 وی در خصوص برگزاری این جشنواره عنوان کرد : ایجاد شبکه دانشگاهی استان ابتکار استاندار خراسان رضوی  است و هم اکنون این جشنواره  در سطح استان خراسان رضوی برگزار می شود ولی این شبکه به سایر استان‌ها پیشنهاد ایجاد چنین شبکه‌ای را داده است که اگر استقبال کنند، می‌توان این جشنواره را در دیگر استان‌ها و در سطح کشوری نیز برگزار کرد.
رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با میزبانی این مسابقات ، گفت :  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد میزبان مسابقات تنیس روی میز در دو گروه دختران و پسران است که  8 و 9 بهمن ماه برای دختران و  15 و 16 بهمن ماه برای پسران در این دانشگاه برگزار می شود .
طاهری افزود : دانشگاه فردوسی میزبان مسابقات والیبال دختران از نهم تا 21 بهمن ماه است و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز میزبان این مسابقات برای پسران در این بازه زمانی می باشد .
وی با اشاره به اینکه  مسابقات تکواندوی پسران و دختران به ترتیب در 13 و 14 بهمن ماه در دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد، عنوان کرد : مسابقات شنای خواهران در تاریخ 15 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و شنای برادران در همین تاریخ به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود ، همچنین  کوه‌پیمایی دختران 12 بهمن ماه و کوه پیمایی پسران 21 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
دبیر جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاههای استان در رابطه با؛ دلیل مشارکت بیشتر دانشگاه‌های فردوسی و آزاد اسلامی مشهد در برگزاری این مسابقات ، گفت :  این دانشگاه‌ها از زیر ساختارهای ورزشی و ظرفیت بیشتری در این زمینه برخوردار هستند.
طاهری افزود : البته علاوه بر ظرفیت دانشگاه‌های استان، استانداری خراسان رضوی نیز در برگزاری این جشنواره همکاری دارد .
محمدعلی داوریار، عضو هیات رئیسه شبکه جامع دانشگاه های استان در این نشست با  بیان اینکه  امنیت و آرامش امروز جامعه را مدیون خون شهدا هستیم،افزود : اولین جشنواره فرهنگی و ورزشی شبکه جامع دانشگاه‌ها با مشارکت 17 دانشگاه در سطح استان به مناسبت دهه فجر در مشهد برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان برگزاری مراسم‌هایی مانند این جشنواره را در کنار مباحث علمی بسیار تاثیر گذار در روحیه دانشجویان و همچنین هم‌افزایی دانشگاه‌ها دانست و گفت : میثاق باشهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و فردوسی و شهدای جبل النور و انجام فعالیتهای فرهنگی و .... از برنامه های دیگر این  جشنواره است .