تیم واحد مشهد در مسابقات شبیه سازی سازه های ماکارونی اول شد

با حضور بیش از 80 سازه
مسابقات شبیه سازی سازه های ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد
مسابقات شبیه سازی سازه های ماکارونی (گزینش وراندمان و هدفمند) امروز توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : مسابقات شبیه سازی سازه های ماکارونی با حضور 86  سازه در قالب 42 تیم در گرایش های راندمان و هدفمند در محل دانشکده فنی مهندسی واحد مشهد  برگزار شد .
این دوره از مسابقات که در سطح دانشگاههای مشهد انجام پذیرفت ؛ دانشگاههای آزاد اسلامی مشهد ،  فردوسی مشهد ، دانشگاه خیام ،اقبال،  سجاد و خاوران باهم به رقابت پرداختند .
هادی جره دانشجوی کارشناسی ارشد سازه واحد مشهد و دبیر این مسابقات از برگزاری مسابقات سازه های بتنی در سطح دانشگاههای مشهد در 24 بهمن ماه سالجاری دراین دانشگاه  خبر داد و گفت : مسابقات سازه های ماکارونی گرایش ستون فشاری نیز 5 اسفندماه همزمان با روز مهندس در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار خواهد شد .
در پایان این مسابقات با توجه به نتایج  ؛ در گرایش هدفمند ، تیم دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اول شد وتیم دانشگاه سجاد رتبه های دوم و سوم این گرایش را به خود اختصاص داد .
در گرایش راندمان  تیم های  دانشگاه اسرار ، دانشگاه سجاد ودانشگاه خاوران به ترتیب اول تا سوم شدند .
گفتنی است : این مسابقات توسط بسیج دانشجویی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد با همکاری گروه علمی و تحقیقاتی پارثاوا و فرهنگسرای علوم و نجوم دراین دانشکده برگزار شد .