کلنگ زنی پروژه شفا در مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

با حضور دکتر میرزاده در واحد مشهد صورت پذیرفت :

کلنگ زنی پروژه شفا در مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد / بازدید دکتر میرزاده از این مجتمع

مراسم کلنگ زنی احداث پروژه شفا (شهرک چند منظوره علمی فناوری آزاد ) در مجتمع بین المللی گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی که برای شرکت در جلسه هیات امنای استان خراسان رضوی و پنجمین نشست هماهنگی و پایش امور استانهای دانشگاه آزاد اسلامی به مشهد مقدس سفر کرده بود از مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بازدید کرد .

در این بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان، اعضای هیات امنای استان از آزمایشگاهها و کتابخانه و آمفی تئاتر مجتمع بین الملل گلبهار دیدن کردند .

دکتر بهاری رئیس مجتمع بین اللملل گلبهار واحد مشهد دراین مراسم به معرفی این مجتمع پرداخت و گفت : مجتمع بين الملل گلبهار در سال 1378 فعاليت خود را آغاز و امروز با دارابودن بيش از 30 هزار متر مربع فضاي آموزشي و ازمايشگاهي و تعداد 2500 دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي فعالیت می کند .

وی افزود : هم اکنون هفت گروه آموزشي زراعت ، علوم دامي ، اقتصاد كشاورزي ، تربيت بدني ، تأسيسات ، فضاي سبر و ساخت وتوليد و صنايع فلزي در مجتمع بين الملل گلبهار مشغول فعاليت است که جهت راه اندازي گروههاي آموزشي حقوق قضايي و عمران نيز پيگيري لازم در حال انجام است .

در ادامه این مراسم ؛ پروژه شهرک فناور آزاد(شفا) مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد که کلنگ آن توسط دکترمیرزاده به زمین خورد ، به منظور برقراری ارتباط گسترده بین استادان ، مخترعان ، سرمایه گذاران و مصرف کنندگان در جهت تسهیل رشد فناوری در دانشگاه و تولید ثروت از دانش ایجاد خواهد شد .