تاسیس دانشکده داندانپزشکی در واحد مشهد / افزايش رشته هاي تحصيلي در تحصيلات تكميلي

دكتر شيخ الاسلامی در پنجمين نشست هماهنگي پايش امور استان ها عنوان کرد :

دكتر شيخ الاسلامی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مجوز تاسیس دانشکده داندانپزشکی را کسب کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دكتر عباس شيخ الاسلامي رييس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي درابتداي جلسه پنجمين نشست هماهنگي پايش امور استان ها ضمن خیر مقدم به دکتر میرزاده و معاونین دانشگاه و همچنین روسای دانشگاههای آزاد اسلامی استانها  به ارائه گزارشي از دستاوردهای واحد مشهد طی یکسال گذشته پرداخت .

وی تعداد دانشجويان واحد مشهد را بيش از 42 هزار نفر دانست و گفت : هم اکنون 530 دانشجوي خارجي در واحد مشهد تحصیل می کنند که با دریافت مجوز بین المللی مجتمع گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و تاسیس دانشکده دندانپزشکی این تعداد رو به رشد است .

وي تعداد دانش آموختگان این دانشگاه را بیش از 95 هزار نفر اعلام کرد و افزود : در حال حاضر 540 عضو هيات علمي و حدود 1200 كارمند در واحد مشهد فعالیت می کنند .

وی به برجسته ترین دستاوردهای دانشگاه اشاره نمود و گفت : تاسيس پژوهشكده محيطهاي خشك، دکتر سعید طوسی زاده عضو هیات علمی واحد مشهد مخترع برتر سال 94 در جشنواره فرهيختگان ، طرح برون دانشگاهي برتر 94 در جشنواره فرهيختگان و کسب رتبه 2 وب سنجي (وبومتريكس) بين دانشگاه هاي آزاد اسلامي و رتبه 24 بين دانشگاه هاي كشور از جمله این دستاوردها است .

وی ، كسب مقام اول كشوري در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات ، كسب عنوان مركز رشد برتر در جشنواره فرهيختگان و كسب سهميه جهاني مسابقات ACM 2016 (توسط گروه كامپيوتر نرم افزار) را از دیگر دستاوردهای پژوهشی واحد مشهد دانست و افزود : دكتر حسنعلي زماني ، محقق پراستناد دنيا در شاخه مهندسي و دانشمند برتر مهندسي و شيمي و دکتر فراش بامحرم دریافت کننده کسب نشان طلای پژوهشی امام خمينی در سومين دوره جشنواره فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 2015 از اعضای هیات علمی این دانشگاه هستند .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در ادامه اجراي طرح جداسازي صف و ستاد را با خريد ساختمان جديد سازمان مركزي و اختصاص ساختمان قبلي به خوابگاه دانشجويان براي امنيت و رفاه بيشتر و چابك سازي سازماني را از تحولات دانشگاه در یکسال گذشته برشمرد و گفت : اجرای طرح تمركز زدايي و واگذاري برخي از امور اجرايي به دانشكده ها و كاهش مراجعات و ارائه خدمات آسان با بهره گيري از فناوري اطلاعات (سامانه دانشگاه همراه- هوشمند سازي و ....) از تحولات دیگری است که در راستای بهینه سازی و کارآمدی بیشتر در دانشگاه صورت پذیرفته است .

دکتر شیخ الاسلامی ، حذف و برچيدن تمامي ساختمان هاي استيجاري ، اجراي طرح انتقال دانشكده علوم به مكان جديددر الهيه ، تشكيل اتاق هاي فكر در سطوح مختلف ، تشكيل بنياد خيريه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  را از دیگر تحولات دانشگاه طی یکسال گذشته برشمرد و اظهار داشت : افزايش رشته هاي تحصيلي بخصوص در تحصيلات تكميلي ، كاهش مراجعات و ارائه خدمات آسان با بهره گيري از فناوري اطلاعات (سامانه دانشگاه همراه- هوشمند سازي و ....) ، بهبود هرم اعضاء هيات علمي ، كسب مجوز تاسيس دانشكده دندانپزشكي و ... از فعالیتهای دیگر دانشگاه در سال گذشته است .

وی در خاتمه حركت به سمت نسل سوم دانشگاهي ، تبديل شدن به دانشگاهي روزآمد، كارآمد و سرآمد ، تحقق آرمان اقتصاد مقاومتي و حرکت به سمت دانشگاهي IT محور و چابك و ... را از اهداف و سیاست های کلی واحد مشهد عنوان کرد .

گفتنی است : پنجمین نشست هماهنگي و پايش امور استانها با حضور دکتر میرزاده رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي و معاونین و روسای دانشگاههای آزاد اسلامی  استان  در محل هتل پارس مشهد به میزبانی واحد مشهد برگزار شد .