از امروز ؛ شروع ثبت نام رشته های بدون آزمون سال 1394 دانشگاه ازاد اسلامی مشهد

از صبح امروز آغاز شد :

ثبت نام رشته های بدون آزمون سال 1394 دانشگاه ازاد اسلامی مشهد + رشته ها

ثبت نام رشته های بدون آزمون سال 1394 دانشگاه ازاد اسلامی مشهد ازصبح امروز شنبه 14 شهریورماه در این دانشگاه شروع شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد:  ثبت نام رشته های بدون آزمون این دانشگاه از امروز به مدت شش روز از ساعت 7:30 صبح لغایت 17 عصر در این دانشگاه صورت می پذیرد .

امیر خالقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد محل ثبت نام  را مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد واقع در قاسم آباد – بلوار امامیه – خیابان استاد یوسفی – دانشکده فنی مهندسی سالن تربیت بدنی دانشگاه دانست و گفت : در روز اول ثبت نام ؛ رشته های حسابداری – مدیریت دولتی – مدیریت صنعتی – جغرافیا – تربیت بدنی – کامپیوتر– شیمی – فیزیک – دینی وعربی – مربی بهداشت مدارس و در روز دوم رشته های مهندسی ورزشی و نقاشی ثبت نام می شوند .

وی ادامه داد : رشته های مطالعات خانواده –آموزش و پرورش ابتدایی در روز سوم و رشته های علوم سیاسی – شهرسازی – مهندسی پزشکی – مهندسی شهرسازی – برق و آمار در روز چهارم پذیرش خواهند شد .

خالقی اظهار داشت : رشته های الهیات – فناوری اطلاعات – طراحی صنعتی – علوم اجتماعی – علوم قرآن و حدیث در روز پنجم و رشته های زمین شناسی – ریاضی – زیست شناسی - زیست شناسی مولکولی (زیست فناوری) –متالوژی مواد – رباتیک – زبان انگلیسی – ادبیات فارسی – زبان فرانسه و ادبیات عرب نیز در روز ششم پذیرش می شوند .

مدیر روابط عمومی واحد مشهد از ثبت نام رشته های بدون آزمون در مجتمع بین المللی گلبهار از روز اول تا ششم در این مجتمع خبر داد و گفت : این رشته ها شامل حقوق ، معماری ، مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک ، مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، مدیریت دولتی ، مهندسی مکانیک ، حسابداری ، تربیت بدنی ، وعلوم ورزشی ، زیست شناسی عمومی - زیست شناسی سلولی و ملکولی (بیوشیمی) ، مهندسی کشاورزی (فضای سبز)، مهندسی کشاورزی (زراعت واصلاح نباتات)، مهندسی کشاورزی (علوم دامی) و مهندسی کشاورزی (اقتصاد کشاورزی) در مقطع کارشناسی پیوسته می باشد .

خالقی اظهار داشت : علاقمندان می توانند در رشته های تاسیسات حرارتی و برودتیگ ، ساخت و تولید ، دبیری تربیت بدنی و علوم ورزشی ، تربیت بدنی وعلوم ورزشی (مدیریت ورزشی) در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته های ساخت و تولید (ماشین ابزار)، تاسیسات (تهویه مطبوع) و تربیت بدنی در مقطع کاردانی نیز در این مجتمع ثبت نام نمایند .

وی افزود : مجتمع بین المللی گلبهار واحد مشهد در گلبهار انتهای بلوار استقلال ، سمت راست اولین چهارراه سمت چپ بعد از مسکن مهر واقع شده است .