گفتگو با معاون اداری مالی دانشگاه

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
اساس کار ما توجه به کرامت روحیه انسانی و خدمات به همکاران دانشگاه و دانشجویان است
معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ماهیت کار حوزه اداری مالی دانشگاه را رشد و بالندگی پرسنل دانشگاه ، توجه به نیازهای اساسی پرسنل و افزایش  نشاط در  روحیه همکاران ذکر کرد.
محمدحسین نژاد حسین با اشاره به اینکه اگر ما وظیفه مان را درست انجام داده و خدمات موثری ارائه نمائیم ، اظهار داشت :   همه این اوامر باعث افزایش نشاط و بالندگی در کارکنان و درنهایت  منجر به ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به دانشجویان می گردد .
وی به تعداد 26000 دانشجوی در حال تحصیل  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اشاره نمود و گفت : همکاران صدیق ، دلسوز و متعهد ما در مقایسه با سایر دانشگاهها نهایت تلاش خودشان را برای بهبود و ارتقاء دانشگاه انجام می دهند .
نژاد حسین در آستانه سال جدید از اهدای اقلام مورد نیاز شب عید و پاداش پایان سال به  کارکنان خبر داد و گفت : در سال جدید از سوی ریاست دانشگاه برای کلیه همکاران  گل طبیعی  و کارت تبریک در نظر گر فته شده که تقدیم آنها می  گردد  .
وی در بخش دیگری از سخنانش به اظهارات غیر کارشناسی بعضی از افراد در مورد دانشگاه اشاره کرد و گفت : معتقدم گذشت زمان خیلی چیزها را برای مردم روشن می کند چرا که با ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی دانشگاه آزاد اسلامی  موقعیت خودش را تثبیت و نشان خواهد داد .
وی تصریح کرد : دانشگاه آزاد اسلامی  اقدامات ارزنده و بزرگی درسطح کشور انجام داده است که برای همگان قابل درک است .
وی که از سال 78 به مدت 5 سال ریاست سما مشهد راعهده دار بوده است ،  از برگشت مجدد خود به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اظهار خرسندی کرد و گفت : سما مشهد با 1300 دانش آموز با میانگین معدل 5/14 در طی این  5 سال به 2722 دانش آموز با میانگین معدل 2/18 ارتقاء پیدا کرد .
وی ایجاد دانشکده سما با حدود 1800 دانشجو را از دیگر دستاوردهای دانشگاه در طی این مدت عنوان کرد و گفت : سما مشهد از سال 80 13 در ده شاخص مقام اول کشور را در دست دارد .
گفتنی است : ریاست آموزش و پرورش شهرستان درگز ،   ریاست آموزش و پرورش تبادکان ، ریاست منطقه 6 آموزش و پرورش مشهد ، ریاست سمای مشهد ، فرماندار شهرستان قائن ، معاون اداری مالی و توسعه مدیریت انسانی استانداری  خراسان شمالی  و ... از جمله خدمات ارزنده و صادقانه ایشان  درطول 34 سال خدمت می باشد .