خانواده شهيد مدافع حرم در جشن يار دبستاني 2 تجليل شدند

با حضور داوران برنامه تلويزيوني عصر جديد در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
خانواده شهيد مدافع حرم در جشن يار دبستاني 2 تجليل شد
همزمان با ایام ولادت امام حسن مجتبی(ع) ازخانواده شهید مدافع حرم مجید قربان‌خانی در جشن يار دبستاني من 2 تجليل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، در آستانه ولادت امام حسن مجتبی(ع) جشن «یار دبستانی من2» به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد درسالن همايش هاي  اين دانشگاه برگزار شد.
اين جشن كه با حضور سید بشیر حسینی و  آریا عظیم‌نژاد از داوران برنامه تلويزيوني عصر جديد همراه بود از خانواده شهید مدافع حرم مجید قربان‌خانی تجليل شد.
در این مراسم آریا عظیم‌نژاد موسیقی دان، آهنگساز و داور برنامه تلویزیونی عصر جدید و سید بشر حسینی استاد و کارشناس ارتباطات و رسانه در مورد اهمیت شناسایی و پرورش استعدادهای جوانان در کشور توضیحاتی ارائه دادند.
 ایمان قیاسی از عوامل برنامه عصر جديد در ادامه مراسم از دانشجويان خواست انتقادات و نظرات خود را درباره اين برنامه ارائه كنند تا به بهتر و جذاب تر شدن برنامه كمك كند.
تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سلام خاصه امام رضا(ع)، سرودهاي انقلابي و شاد از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود كه با استقبال پرشور دانشجویان همراه شد.
 اين مراسم با تجليل و قدرداني از خانواده مجید قربان‌خانی شهید مدافع حرم  با اهدای تمثال این شهید پايان يافت.