هجدهمین اعتکاف دانشجویی در حرم رضوی برگزار مي شود

مسئول هجدهمین اعتکاف دانشجويي رمضانیه گفت: ثبت نام اعتکاف دانشجویی رمضانیه حرم مطهر رضوی كه  از چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه آغاز شده است،  تا 28 اردیبهشت ماه و از طریق سایت www.vadieh.ir ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، نوید حبیبی با بيان اينكه این برنامه ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان 60 دانشگاه مشهد است ، افزود: برنامه اعتکاف در سه روز آخر ماه مبارک رمضان(12، 13 و 14 خردادماه) درمسجد گوهر شاد حرم مطهر رضوي برگزار خواهد شد.
وی افزود: ظرفیت در نظر گرفته شده در این برنامه معنوی همانند سال گذشته هزار و 350 نفر است و با توجه به سابقه ثبت نام گسترده در سالهای گذشته آمادگی پیش ثبت نام برای بیش از هفت هزار نفر وجود دارد.
مسئول هجدهمین اعتکاف رمضانیه گفت: همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) در پانزدهمین روز ماه مبارک رمضان نتیجه قرعه کشی پذیرفته شدگان از طریق سایت ثبت نامی به اطلاع خواهد رسید.

حبیبی افزود: اولین نشست ها برای برگزاری این برنامه از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد که با مساعدت آستان قدس رضوی و نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهای شهر مشهد به نتیجه رسید.
وي ادامه داد: در اين اعتكاف برای 600 زن و 750 مرد ظرفیت در نظر گرفته شده است.
مسئول هجدهمین اعتکاف رمضانیه گفت: در سال گذشته با توجه به ثبت نامهای انجام شده دو سوم ظرفیت به ترتیب به دانشگاه های فردوسی مشهد، دانشگاه آزاد اسلامي، علوم پزشکی مشهد و بقیه به سایر دانشگاه های شهر مشهد تعلق گرفت.
حبیبی افزود: در سال گذشته بیش از 100 نفر از استادان دانشگاه های شهر مشهد دراین برنامه معنوی حضور داشتند.
وی با اشاره به برنامه های معنوی تدارک دیده شده در این اعتکاف گفت: تبیین و تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب در قالب 25 حلقه معرفتی و بررسی موضوعات و مسائل روز از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده است.
مسئول هجدهمین اعتکاف رمضانیه گفت: برگزاری مراسم ترتیل خوانی و جزءخوانی قرآن کریم و همچنین برگزاری تلاوت های مجلسی با حضور قاریان بین المللی پیش بینی شده است .
وي با اشاره به اينكه در مراسم اعتكاف امسال اولويت با دانشجوياني است كه براي اولين بار معتكف مي شوند، افزود: با توجه به قوانین و مقرارت اعلام شده در سامانه، ثبت نام در هجدهمین اعتکاف رمضانیه فقط ویژه دانشجویان و استادان دانشگاه های مشهد مقدس می باشد و پذیرش دانشجویان دیگر شهرستان ها امکان پذیر نیست.
گفتني است : اين اعتكاف از سوي هيات وديعه الحسين (ع) هيات دانشجويان و دانش آموختگان مشهد مقدس  با همكاري روسا و دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي فردوسي ، علوم پزشكي و دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و همچنين  مساعدت آستان قدس رضوي برگزار خواهد شد