آماده همکاری با شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف هستیم

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي و مشهد در آيين تقدير ازمقام اساتيد:
آماده همکاری با شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف هستیم

دكتر سروري مجد گفت : براي همكاري با شهرداري مشهد درحوزه هاي مختلف آمادگي داريم.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي : دكتر علي سروري مجد در مراسم تقدیر از مقام اساتید دانشگاه‌ها که با حضور رییس و اعضای شورای شهر و روسا و اساتید دانشگاه‌های مشهد برگزار شد، افزود:  اقدام شهرداری مشهد در تجلیل از مقام اساتید کاری جدید و قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: شهردار مشهد و سه تن از اعضای شورای شهر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد هستند که برای ما افتخار است.
سروري مجد دراين مراسم درخصوص همکاری با شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف اعلام آمادگي  كرد.
محمدهادی مهدی‌نیا، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد و رئيس دانشكده هنر ومعماري دانشگاه آزاد اسلامي مشهد نیز دراين مراسم  اظهار کرد: شورای پنجم در این دوره پیوسته دست یاری خود را به سوی جامعه دانشگاهی دراز کرده و امیدواریم به واسطه رویکرد حاکم، بتوانیم بخشی از فاصله میان حوزه اجرایی و دانشگاهی را کوتاه کنیم و از حوزه علم و اندیشه در زمینه اجرا و عمل بهره ببریم.
عباس شیخ‌الاسلامی، مدیرعامل شبکه جامع دانشگاه‌های استان خراسان رضوی و عضو هيات  علمي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در ادامه با بیان اینکه اگر دانشگاه‌ها به کمک مدیریت شهری نیایيم، لطمه می‌خوریم، تصریح کرد: خوشبختانه ارتباط شهردار و شورای شهر مشهد با دانشگاه‌ها خوب است.
وی افزود: کار بزرگی در مدیریت شهری در حال انجام است و آن بحث منشور حقوق شهروندی است که در این مسیر باید از آن حمایت شود.
در ابتداي  اين مراسم شهردار مشهد و رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد نيز در رابطه با همكاري دانشگاه‌ها با مدیریت شهری سخناني ارائه  كردند.