10رشته محل جدید به انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اضافه شد

10رشته محل جدید به انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اضافه شد/ فردا؛ آخرین مهلت انتخاب رشته
مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد درباره انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی و ثبت‌نام دوره بدون آزمون دکتری تخصصی اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی و ثبت‌نام دوره‌های بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: با توجه به اضافه شدن 10 رشته محل جدید به سامانه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی و سامانه ثبت‌نام دوره‌های بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) این مقطع، تمام داوطلبان می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه azmoon.org نسبت به ویرایش رشته محل‌های انتخابی خود در فرصت باقی‌مانده اقدام کنند.
آن دسته از داوطلبان واجد شرایط که تاکنون نسبت به انتخاب رشته و ثبت‌نام اقدام نکرده اند تا ساعت 24 فردا (دوشنبه 16 اردیبهشت) فرصت دارند با مراجعه به سامانه‌ مذکور نسبت به انتخاب رشته و ثبت‌نام خود اقدام کنند.
لیست 10 رشته محل جدید اضافه شده به سامانه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی و سامانه ثبت‌نام دوره‌های بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) به شرح زیر است: