قدر داني از استاد پيشكسوت دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

آیین نکوداشت 30 سال خدمت ارزنده دکتر «محسن مدیر شانه چی» در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.
دکتر شانه چی استاد برجسته علوم سیاسی و عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و پژوهشگر برتر ملي است كه سابقه 30 سال تدريس در دانشگاههاي مختلف كشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد را در کارنامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، دکتر مجتبي زاهدیان، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در ابتداي اين مراسم كه با حضور جمعی از اساتيد و دانشگاهیان در سالن اجتماعات دانشكده حقوق علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد، با تاكيد بر اينكه هر نظامی‌ به علم و دانش احترام گذاشته به پیشرفت دست‌ یافته است، به آموزه‌‌های دینی دراين باره اشاره كرد.
وي رتبه تقدیر از جایگاه معلم و استاد را ضعیف دانست و افزود: علت پیشرفت جوامع توسعه یافته تکریم و قدرشناسی ا‌هالی علم است.
دكتر زاهديان در خصوص مراسم قدردانی و تکریم مقام معلم و استاد درباره دکتر مدیرشانه‌‌چی  گفت‌: بسیاری از دانشجویان دوره‌ تحصیلات تکمیلی ابراز کرد‌ه‌‌اند که به لحاظ سیاسی هم‌سو با مواضع دکتر شانه‌‌چی نیستند اما به علت حضور این استاد متواضع و توانمند در دانشگاه مشهد، زیر نظر او علم‌اندوزی می‌‌کنند.
وي  با بیان اینکه دكترمدیرشانه‌‌چی یک چهره ملی است، بی‌بهره بودن دانشگاه از این استاد علوم سیاسی را بعد از بازنشستگی خسران دانشگاه و دانشجویان دانست و تاكيد كرد:  تلاش داریم از وجود این استاد بعد از این دوره بهره ببریم.
دکتر علی‌اکبر امینی، استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی‌ تهران در ادامه اين مراسم گفت: این استاد توانسته است جایگاهی انکار نشدنی در مدارج علمی‌ به دست بیاورد.
وي افزود: به نظرم مدیرشانه‌‌چی یک حقیقت‌پژوه، مستقل در رأی و پایبند به اصلاح است.
دکتر ابراهیم متقی، استاد‌ علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامی‌ تهران ديگر سخنران اين مراسم بود كه از بازنشستگی استادانی که در اوج پختگی بازنشسته می‌‌شوند انتقاد کرد و گفت: ‌مطمئنم اگر استاد شانه‌چی در مرکز بود همه استاد‌ها او را روی چشم می‌‌گذاشتند، بنابراين باید از کسی که می‌‌تواند نقشی ارتقا‌دهنده داشته باشد حفاظت کنیم.
دکتر مجتبی مقصودی دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران هم در ادامه از تلاش‌‌های ماندگار دکتر مدیرشانه‌‌چی برای حضار در جلسه سخن گفت و افزود: دكتر شانه چي با وجود همه مشغله‌هایش، ارتباطش را با مرکز قطع نکرد و همواره سعی می‌‌کرد در جریان علم و به‌روز باشد.
وي اظهارداشت:  فعالیت‌‌های دکتر مدیرشانه‌‌چی موجب شد انجمن علوم سیاسی ایران راه‌اندازی شود و امروز می‌‌توان ادعا کرد این انجمن از همه دپارتمان‌‌های سراسر ایران فراتر رفته ‌است.
دراين مراسم دكتر تقوي رئيس انجمن علوم سياسي ايران شعبه خراسان و دكتر گازراني نائب رئيس انجمن علوم سياسي ايران شعبه خراسان و عضو هيات علمي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد درباره خدمات ارزنده و شايستگي هاي  اين استاد به بيان مطالبي پرداختند. دکتر حمید احمدی، استاد‌تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران هم به اين مراسم پيامي ارسال كرد.
دكتر محسن مدير شانه چي در خاتمه اين مراسم ضمن قدرداني گفت: کاری برای جامعه‌‌ام نکرده‌‌ام و اگر کتابی نوشته‌‌ام که موفق شده، از بازخورد مباحثه با همکاران و دانشجویان بوده است.
وي با بيان اينكه هميشه خود را دانشجو می‌ دانم، تاكيد كرد: همین درس‌‌های اولیه علوم سیاسی را که در کلاس گفته ‌می‌‌شود نتوانستیم در جامعه پیاده کنیم و نتوانستیم این دروس را به گونه‌‌ای تبیین کنیم که در جامعه اثرگذار باشد.
استاد علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد اظهار داشت: بر خلاف گفته معلم اول، ارسطو، و معلم دوم، فارابی، که سیاست را بالاترین علم می‌‌دانند، من معتقدم هر علمی‌ برای خودش جایگاهی دارد و اگر این‌طور نبود اصلا به وجود نمی‌‌آمد.
مراسم فوق كه به همت دانشكده حقوق، علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با مشاركت دانشگاه فردوسي، معاونت فرهنگي شهرداري مشهد و انجمن مفاخر كشور برگزار شد، با اهداي لوح تقدير و هدايايي به رسم يادبود به دكتر شانه چي پايان يافت.