راه اندازي نخستین بازارچه محصولات دانشجویی دردانشگاه آزاد اسلامي مشهد

نخستین بازارچه محصولات دانشجویی دردانشگاه آزاد اسلامي مشهد راه اندازي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي،  در سال رونق تولید و در حمایت از محصولات داخلی اولين بازارچه محصولات دانشجویی با حضور دکتر علي سروری مجد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد، سيد جواد جعفري مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و  دکتر علي جاوید رئیس دانشکده علوم پايه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد دراين دانشكده آغاز بكار كرد.
در این بازارچه دو روزه،  دانشجویان محصولاتی كه توسط خودشان آماده و تهیه شده بود، عرضه كردند . این محصولات را صنایع چوبی و تزئینی، نقاشی، زیور آلات و سنگ های قیمتی، نقاشی، و محصولات غذایی تشكيل مي دادند.
دكتر سروري مجد در حاشيه اين بازديد ضمن حمایت از ایجاد چنین بازارچه هایی، بر استمرار تشکیل بازارچه های دانشجویی در هر يك از دانشکده ها تاکید نمود.