بازسازي و تجهيز بخشي از ساختمان هاي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

به همت حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع  در راستاي تكريم دانشجويان صورت گرفت:
بازسازي و تجهيز بخشي از ساختمان هاي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
بخشي از بافت فرسوده ساختمان هاي آموزشي و رفاهي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به همت حوزه معاونت توسعه مدیرت و منابع اين دانشگاه بازسازي و تعمير شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي، دكتر سعيد خياط مقدم معاون توسعه مدیرت و منابع دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي دراين باره گفت: با توجه به عمر مفيد ساختمان، برخي از ساختمان هاي واحد مشهد بيش از 25 سال قدمت دارند؛ از اين رو نيازمند تجهيز و بازسازي  هستند.
وي اظهارداشت: پروژه تعميرات و بازسازي ساختمان هاي دانشگاه با ساختمان هايي كه داراي حجم بيشتري دانشجو و تردد زياد تري بودند آغاز شد. بنابراين در اواخر سال 97 و اوايل سال 98 سرويس هاي بهداشتي دانشكده فني مهندسي به مساحت 400 مترمربع باسازي و تجهيز گرديد.
دكتر خياط مقدم بابيان اينكه استفاده از تجهيزات نو و جديد در سرويس هاي بهداشتي باعث صرفه جويي در مصرف آب و انرژي مي شود، اظهار داشت: سرويس هاي بهداشتي دانشكده علوم پايه(الهيه)  نيز به دليل خرابي و بروز مشكلاتي بازسازي شد .
وي از اختصاص  فضايي براي اداره برنامه ريزي آموزشي و حوزه جذب و آموزش دانشجويان غير ايراني در واحد مشهد خبر داد و گفت: درراستاي تكريم ارباب رجوع  فضايي به مساحت 150 متر مربع  براي اين اداره در كنار دانشكده معماري دانشگاه درنظر گرفته شد  كه اكنون در حال تجهيز است و بزودي افتتاح مي شود.
معاون توسعه مدیرت ومنابع دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي گفت : براساس اجراي صفر تا صد برنامه هاي آموزشي در هر دانشكده، اتاق آموزش مجتمع علوم انساني به مساحت 100 متر مربع بازسازي و تجهيز شد.
دكتر خياط مقدم اضافه كرد: بهينه سازي فضاي استخر مركز رفاهي فرهنگي و تجهيز تهويه و دستگاههاي سرمايش و گرمايش از ديگر اقدامات حوزه عمراني در ابتداي امسال است كه با قرار دادن و نصب يونيت هاي قوي  مشكل سرمايش و گرمايش اين مجموعه رفع گرديد.
وي افزود: براي مديريت استخر نيز يك اتاق 45 متري تجهيز شد.