دستورالعمل تشکیل کمیسیون پزشکی استان‌ها ابلاغ شد

در بخشنامه‌ای از سوی دکتر طهرانچی
دستورالعمل تشکیل کمیسیون پزشکی استان‌ها ابلاغ شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی «دستورالعمل تشکیل کمیسیون پزشکی استان‌ها» را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی «دستورالعمل تشکیل کمیسیون پزشکی استان ها» را به روسای استانی، واحدهای جامع مستقل، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
در این بخشنامه آمده است: حسب مصوبه جلسه 25 بهمن سال جاری شورای دانشگاه، با عنایت به تشکیل معاونت علوم پزشکی استان‌ها و لزوم بهره‌گیری از ظرفیت آن برای اصلاح امور، کمیسیون پزشکی استان‌ها تشکیل می‌شود تا زیر نظر معاونت علوم پزشکی دانشگاه، وظایف مربوطه درخصوص بررسی و اعلام نظر پرونده های مربوط به بیماری دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در موضوعات مرتبط با مقررات آموزشی، اداری، نقل و انتقال دانشجویی و حوادث و بیماری ها را انجام دهد.
دکتر طهرانچی تأکید کرده است که این دستورالعمل از تاریخ اول فروردین سال 98 لازم‌الاجراست و با اجرای آن، تمامی بخشنامه‌ها، آیین‌نامه ها و دستورالعمل های مغایر با آن کان‌لم یکن تلقی می‌شود.