بازدید هیئت دانشگاهي عراقی از دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

بازدید هیئت دانشگاهي عراقی از دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد / تحصيل بيش از 2 هزار دانشجوي عراقي در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
رئیس دانشگاه کرکوک و هیأت همراه ضمن ديدار با مسئولين دانشگاه آزاد اسلامي مشهد از بخش هاي مختلف دانشكده فني مهندسي اين دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، هیاتی از مسئولان دانشگاه كركوك  به منظور تبادل نظر با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و آشنایی با توانمندی‌های آموزشی و تبادل استاد و دانشجو و تنظیم تفاهمنامه همکاری، از آزمايشگاه هها، مراكز تحقيقات و ساير بخش هاي دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بازديد كردند.
دكتر رضا بهاري معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در اين ديدار در خصوص  برگزاري دوره‌های كوتاه مدت و ميان مدت پزشكي، تجاری، آموزشی و برگزاری سمینارهای مشترک اعلام آمادگی کرد و گفت: شهر مقدس مشهد در مجاورت بارگاه ملكوتي امام رضا(ع)  يكصدمين شهر پرجمعيت جهان است كه داراي  بيش از 3 ميليون مجاور و بيش از 10 ميليون زائر در سال مي باشد .
وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد نيز داراي بيش از 25 هزار دانشجو است كه در دانشكده هاي مختلف اين دانشگاه از جمله دانشكده پزشكي، پرستاري مامايي، پيراپزشكي ، فني مهندسي، علوم اسلامي و انساني ، مديريت و حسابداري، حقوق، هنر ومعماري ، كشاورزي و علوم پايه تحصيل مي كنند.
دكتر بهاري گفت: در حال حاضر بيش از 600 عضو هيات علمي و 800 استاد پاره وقت در دانشگاه آزاد اسلامي فعاليت دارند.
وي در ادامه  از تحصيل بيش از 2 هزار دانشجوي عراقي در واحد مشهد خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ظرفيت عظيمي براي جذب و پذيرش دانشجوي خارجي دارد كه اين تعداد در سالهاي آينده  رشد خواهد يافت.
وی با توجه به فعالیتهای علمی واحد مشهد بویژه در علوم پزشکی، علوم انسانی و مهندسی پزشکی در رابطه با تنظیم تفاهم‌نامه و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اعلام آمادگی کرد.
رئيس دانشگاه كركوك نيز دراين نشست ضمن معرفي اين دانشگاه در رابطه با ایجاد ارتباط بیشتر و تنظیم تفاهم‌نامه علمی و همچنین تبادل استاد و دانشجو اعلام آمادگي كرد.
در اين نشست دكتر ناصر سنجر موسوي معاون علوم پزشكي و دكتر اسماعيل خيرخواه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه با معرفي حوزه كاري خود در خصوص امكانات و تجهيزات و مراكز تحقيقاتي اين حوزه ها توضيحاتي ارائه كردند.
در پایان این مراسم مسئولين دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی لوح یادبودي  به رئیس دانشگاه  كركوك تقدیم كردند و مسئولين دانشگاه كركوك نيز هدايايي را به دانشگاه آزاد اسلامي مشهد اهدا نمودند.