بالندگي و موفقيت هر نهادي درگرو صيانت از آن است

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی

بالندگي و موفقيت هر نهادي درگرو صيانت از آن است

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی  در مراسم توديع و معارفه سرپرست اداره كل حراست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد گفت: بالندگي و موفقيت هر نهادي درگرو صيانت از آن است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه‌‌ آزاد اسلامي خراسان رضوي ، مراسم توديع و معارفه مدير كل حراست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی با حضور مسئولين دانشگاه آزاد اسلامی و استاني در سالن شورا دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مقدس برگزار شد.

جلسه معارفه علي طوفاني سرپرست جديد اداره كل حراست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد با حضور مهندس سیدمجید موسوی مشاور ریاست و رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر علي سروري مجد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد مقدس و جمعي از مسئولين حراست استان و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي  برگزار شد.

سيد مجید موسوی رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی دراين مراسم با بيان اينكه حراست، یکی از ارکان اصلی هر نهاد و سازمنی است ، اظهارداشت : بالندگي و موفقيت و رسيدن به افق و اهداف بلند و عالي هر نهادي در گروه صيانت از آن است.

وي دانشگاه آزاد اسلامي را از مهمترين مجموعه هاي نظام عنوان كرد و افزود: اين دانشگاه نهاد علمي يكپارچه و وسيعي در سطح كشور است كه داراي بیش از  يك ميليون و سیصد هزار دانشجو ، ۵۰ تا ۶۰ هزار عضو هیئت علمی ثابت و حق التدریس  وبیش از  700 مدرسه سما مي باشد كه حراست بايد همه اين بخش ها را پوشش دهد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی بر حراست اخلاق‌گرا و تعاملی با روحيه برادري، تاكيد كرد و گفت:  امروز نيروهاي حراست با تعامل همه‌جانبه با اساتید، مدیران، دانشجویان و کارکنان  بايد تهديدات و آسيب ها را تبديل به فرصت كنند.

موسوي با تاكيد بر نگاه پيشگيرانه و پيشرو در حراست دانشگاه، تصريح كرد : در شرایط فعلی نیاز داریم که حراست به‌روز شود  و   برای صیانت از همه بخش هاي دانشگاه  علاوه بر برنامه، طرح و ایده هاي جديد بايد از نظر ساختاری و شیوه‌های اجرا و شرح وظایف تحولاتی ایجاد کنیم تا به نقطه مطلوب برسیم.

دكتر علي سروري مجد در ابتداي اين مراسم، حراست را مجموعه مهم و حساس هر نهادي دانست و گفت: حراست دانشگاه نيز از حساسيت بالايي برخوردار است، چرا كه علاوه بر حفاظت و صيانت از اموال با آبرو اشخاص در مجموعه سر و كار دارد.

وي دانشگاه را از حساس ترين نهادهاي كشور عنوان كرد و افزود: براي نیروهای حراستی فداكاري و ايثار شبانه روزي ضروري است كه با اين ظرفيت عظيم دانشگاه وتعامل وهمدلي همه جانبه با اساتید، مدیران، دانشجویان و کارکنان به اهداف دانشگاه  دست يابند.

جانشین حراست كل استان خراسان رضوي نیز دراين جلسه گفت : انصافا تهديدات حوزه فرهنگي بسيار گسترده است كه مي طلبد حراست دانشگاه با رصد اين تهديدات ، آنها را به فرصت تبديل كنند.

وي بابيان اينكه دردهه پنجم انقلاب قرارداريم اظهار داشت: ديگر نگاه دهه شصتي به موضوعات مختلف پاسخگو نيست و بايستي تمام مسائل را بصورت حرفه اي و روحيه اخلاق مدارانه پيگيري نمائيم.

مهدوي رییس سازمان  اطلاعات سپاه استان نیز دراين مراسم گفت: بر كسي پوشيده نيست كه هر نقطه اي از نظام جمهوري اسلامي كه قوي هست، دشمنان ومعاندان نظام آن را به عنوان هدف خود قرار داده  تا آنرا ضعيف نمايند.

وي افزود: اكنون دانشگاه آزاد مشهد نيز به دليل اينكه از نظر پيشرفت هاي علمي در جايگاه خوبي قرار دارد و مورد طمع دشمنان است و همه ما بايد با وحدت و هم دلي مانع نفوذ جريانات انحرافي به دانشگاه بشويم و با هم افزايي نگذاريم دشمن به اهداف شوم خود برسد.

درادامه اين مراسم پژم سرپرست قبلي اداره كل حراست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد به ارائه گزارش عملكرد خود در اين حوزه پرداخت و طوفاني سرپرست جديد نيز به بيان برنامه هاي خود در اين حوزه پرداخت.