ديدار صميمي رياست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد با اعضاي هيات علمي دانشكده حقوق

ديدار صميمي رياست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد با اعضاي هيات  علمي دانشكده حقوق برگزار شد.
در آستانه ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) دكتر سروري مجد با اعضاي هيات علمي دانشكده حقوق ، علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  ديدار و گفتگو كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، دكتر علي سروري مجد در اين نشست ضمن تبريك ولادت حضرت فاطمه (س)،  با اشاره به ظرفيت‌های این دانشكده گفت: دانشكده حقوق، علوم سياسي و زبانهاي خارجه  داراي اساتيد باسابقه و خوش نامي است كه مي تواند در ياري رساندن دانشگاه به انتظارات هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی كه تبديل شدن دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به قطب علوم انساني دانشگاه است، مثمر ثمر باشد.
وي از نخبگان علوم انساني خواست كه كارگروه هاي تخصصي تشكيل دهند و براي رشد و ارتقاء رشته هاي علوم انساني تلاش كنند.
دكتر زاهديان رئيس دانشكده حقوق ، علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  در ابتداي اين نشست با ارائه گزارشي  به معرفي و توانمندي هاي اين دانشكده اشاره كرد.
گفتني است: اين جلسه كه با حضور دكتررضا بهاري معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه و سيد جواد جعفري مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد همراه بود، اعضاي هيات علمي دانشكده حقوق به بيان مسائل و  نقطه نظرات خود پرداختند.