دكتر خزاعي رئيس بيمارستان 22 بهمن دانشگاه آزاد اسلامي مشهد شد

طي مراسمي  :
دكتر خزاعي رئيس بيمارستان 22 بهمن دانشگاه آزاد اسلامي مشهد شد
مراسم تكريم و معارفه رئيس بيمارستان 22 بهمن دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با حضور معاون علوم پزشكي، مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي و پرسنل اين بيمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دراين مراسم مسئولين دانشگاه با قدرداني از زحمات دكتر مسعود عيسي پور براي دكتر محمود رضا خزاعي رئيس جديد اين بيمارستان آرزوی موفقیت نمودند  .
 سيد جواد جعفري مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد دراين مراسم با بيان حديثي از امام صادق (ع) گفت:مردم هر شهر به  دين شناس ، حاكم مورد اعتماد و پزشك نيازمندند، چرا كه وجود پزشك درشهر باعث آرامش مردم مي شود.
وي افزود: آرامشي كه پزشكان براي مردم به ارمغان مي آورند باعث تضمين دين و دنياي خودشان  مي شود .
جعفري دربخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي نيز در  بخش علوم پزشكي داراي ظرفيت بالايي است و كمك شاياني به آموزش عالي كشور مي كند،  افزود: دو  بيمارستان آريا و 22 بهمن دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  از جمله اين ظرفيت هاست كه خدمات قابل توجهي را به مراجعه كنندگان خود  ارائه مي كند.
وي با تاكيد براينكه همواره بايد تلاش كنيم كه اين بيمارستان از لحاظ كمي و كيفي رشد يابد، اظهار داشت: علاوه بر استفاده از ظرفيت خيرين ، براي رسيدن به اين مهم همه  بايد تمام توان خود را براي رفع نواقص و مشكلات بكار بنديم .
دراين مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکترعيسي پور قدردانی شد و حكم دكتر خزاعي به وي اهدا گرديد  .