نتایج کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد/ آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان از 30 بهمن

نتایج دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، نتایج دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.
پذیرفته شدگان این دوره می توانند در روزهای سه شنبه 30 بهمن و چهارشنبه 1 اسفند به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه کنند.
همچنین پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط می توانند راهنمای ثبت نام که در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس sanjesh.iau.ac.ir قرار گرفته است را مطالعه نمایند .