دكتر سروري مجد: تربیت نیروی متخصص و متعهد از اولویت‌هاست

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در واحد سبزوار :
تربیت نیروی متخصص و متعهد از اولویت‌هاست
  رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی تاكيد كرد: با شناسایی نیازهای منطقه‌ای می‌توانیم در جهت تربیت نیروی متخصص مورد نیاز جامعه گام برداریم.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي :دكتر علی سروری مجد كه به‌اتفاق رئيس دبیرخانه هیأت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، معاون آموزشی واحد مشهد و هیأت‌همراه پس از بازديد از واحد سبزوار  با حضور در جمع اعضای هیأت‌رئيسه‌، معاونان، مدیران و جمعی از مسئولان اجرایی  این دانشگاه گفت: واحد سبزوار با بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود و نیروی انسانی كارآمد، به یكی از واحدهای موفق استان تبدیل شده است.
دكتر علي  سروری مجد توجه به تربیت نیروی متخصص و متعهد را از اولویت‌هایی دانست كه بایستی در دستور كار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار قرار گیرد و افزودرئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با تأكید بر اینكه دانشجویان، همچون فرزندان ما هستند و شایسته است در اولویت نخست توجه قرار گیرند گفت: واحدهای دانشگاهی بایستی به امر مهارت‌افزایی كه منجر به جذب دانش‌آموخته در بازار كار می‌شود توجه كنند.
  وی با اشاره به پشت سر گذاشتن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به نقش دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یكی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در توسعه آموزش عالی كشور اشاره كرد و گفت: در حال حاضر قریب به نیمی از مشتاقان تحصیلات عالیه كشور در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، پیشینه‌ تاریخی سبزوار را قابل تأمل دانست و گفت: شهرستان سبزوار از دیرباز خاستگاه عرفا، اندیشمندان و دانشوران صاحب سبك و نام‌آوری بوده كه هركدام در زمان خود سرآمد عالمان و شهره در علوم مختلف بوده‌اند.
   وی جلب مشاركت‌ نهادهای شهرستان را از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در خروج از وضعیت زیان‌دهی و بازگشت به ثبات و بالندگی در سال‌های اخیر عنوان كرد.
   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در انتهای بازدید از مستحدثات و ابنیه واحد سبزوار، ضمن افتتاح مركز رشد واحدهای فناور این دانشگاه از فعالیت علمی نخبگان دانشجویی و دانش‌آموختگان در این مركز ابراز خرسندی كرده و ابراز داشت: واحدهای دانشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری دائر بر بسط پژوهش و ارتباط بیشتر دانشگاه‌ها با صنایع، در مسیر حمایت و تقویت بیشتر از مراكز رشد گام بردارند .