مراسم تکریم و معارفه مدير كل فرهنگي و مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه  مدیر كل حوزه فرهنگي و مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه آزاداسلامي مشهد با حضور معاون فرهنگي و دانشجويي و مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه  و جمعی از اساتيد و کارکنان اين حوزه ها در سالن شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي:  دكتر مصطفي رجايي پور در ابتداي اين مراسم ضمن تبريك دهه مبارك فجر و چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ، شهادت حضرت فاطمه زهرا را تسليت گفت و با بيان اينكه جز محبين واقعي آن حضرت باشيم،  اظهار داشت: اميدوارم حضرت فاطمه زهرا شفيع همه ما در قيامت باشد.
وي از زحمات و  تلاش هاي  حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن سلطاني مدير كل سابق امور فرهنگي و  حجت الاسلام و المسلمين يعقوبعلي عابديني ن‍ژاد مديرسابق ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و برای حجت الاسلام و المسلمين دکتر رضا عباس پور در مسوولیت جدید سرپرست اداره كل امور فرهنگي دانشگاه آرزوی موفقیت نمود .
سيد جواد جعفري مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي در ادامه با تبريك چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي از چهل سالگي به معناي زمانه بلوغ، ارتقاء ، نشاط و امتحان پس دادن  ياد كرد و گفت: اين در كارنامه جمهوري اسلامي ايران نقطه عطفي است كه مردم بخوبي و با وحدت كلمه و مديريت داعيانه و شجاعانه رهبري معظم انقلاب براي اداره مطلوب تر جامعه  در حوزه هاي مختلف بخوبي ايفاي نقش كردند .
 وي گفت: حجت الاسلام و المسلمين عابديني ن‍ژاد داراي شخصيت ممتاز و از چهره هاي خدمت گزار دانشگاه و جامعه علماي خراسان رضوي است كه طي اين سه سال خدمت منشا خير و بركات زيادي بوده اند و امروز به افتخار بازنشستگي نائل آمده اند.
مدير كل حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه با بيان اينكه از سالهاي قبل با حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن سلطاني آشنايي دارم، اظهار داشت : او فرد خدوم و ساده زيستي است كه براي مديريت در ستاد شاهد و ايثارگر همه نگاه ها به سمت ايشان مي رفت.
جعفري در ادامه با بيان اينكه حجت الاسلام و المسلمين دکتر رضا عباس پور در مجموعه شهرستان گناباد داراي كارنامه موفقي است، گفت: وي دانش آموخته دانشگاه امام صادق است و اينگونه شخصيت ها  مايه خير و بركت هستند.
وي در بخش ديگر از سخنانش  با بيان اينكه بيش از 500 تعريف درباره فرهنگ وجود دارد، افزود: خلاصه ترين تعريف اين است كه فرهنگ مجموعه دستاوردهاي مادي و معنوي است و دستاوردهاي مادي بيشتر در زمينه زندگي است.
وي دستاوردهاي معنوي را شامل اعتقادات و باورها دانست و گفت: امام (ره) نيز بر فرهنگ جامعه خيلي تاكيد داشتند بطوريكه مي فرمودند «دانشگاه كارخانه آدم سازي» است.
وي منشاء همه خوبي ها و بدي ها جامعه را فرهنگ عنوان كرد و افزود: هر كجا شرايط جامعه مساعد بوده آن شرايط مرهون  انجام كارها توام با كارشناسي علمي و حكمت دست اندركاران فرهنگي بوده است و اگر خرابي بهمراه داشته ضعف مديريت فرهنگي درجامعه است.
وي ادامه داد: از ابتداي انقلاب تا كنون دستاوردهاي انقلاب نشان مي دهد كه دستاوردهاي مادي مانند انرژي هسته اي ، نانو، سلولهاي بنيادي و دستاوردهاي معنوي مانند فرهنگ دفاع و ايثار بخوبي در حوزه فرهنگ شكل گرفته است.
جعفري با اشاره به اينكه همين مدل بايد در دانشگاه پياده سازي شود، تاكيدكرد: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در حوزه فرهنگي خوب درخشيده است ودر مباحثي مانند عفاف و حجاب، اقامه نماز ، ستاد امر به معروف و نهي از منكر و ... هميشه سازمان پيشرو بوده است.
وي با بيان اينكه اين دانشگاه تبلور عيني فعاليتهاي فرهنگي است، تصريح كرد: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به عنوان يك برند درخراسان رضوي شناخته شده است كه اميدواريم اين روند ادامه يابد و همچنان درحوزه هاي فرهنگي بدرخشد.
در ادامه حجت اسلام عابديني نژاد بابيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد داراي 6 هزار دانشجوشاهد و ايثارگر است، گفت: هيچوقت خودم را در خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي و خانواده معظم شهدا بازنشسته نمي بينم و اميدوارم كه خدمتگزار خوبي براي نظام و انقلاب باشم.
حجت الاسلام سلطاني نيز دراين مراسم اظهار داشت:  پيامبراعظم(ص) فرمود والاتر از خوبي، خوبي ديگري است تا وقتي كه به شهادت برسي. بنابراين بسيار خشنودم كه به خانواده معظم شهدا خدمت كنم .
حجت الاسلام عباس پور با بيان اينكه دو عنصر عقلانيت و تعامل باديگران را سرلوحه كار قرار مي دهم ، بر تعامل فرهنگ و علم در حوزه فرهنگي خوابگاهها و دانشجويان غير ايراني تاكيد كرد.