انقعاد تفاهم نامه همکاری بين دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس تفاهم نامه همکاری امضا كردند.

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و شركت اطلاع رساني و خدمات بورس به ‏منظور بسط و توسعه همکاری‏های علمی، آموزشی، فرهنگ‏سازی و اجرایی در راستای بهره‏مندی از ظرفیت‏ها و توانمندی‏های طرفین و در جهت تقویت همکاری‏های متقابل میان مراجع علمی و اجرایی، تفاهم نامه همكاري امضا كردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي، این تفاهم نامه که به امضای دكتر علي سروري مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد و دکتر یاسر فلاح مديرعامل و عضو هيت مديره شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس رسيد،  هدف آن همکاری در حوزه‏های علمی، تحقيقاتي، فناوري، آموزشی، فرهنگ‏سازی، چاپ و نشر انواع متون تخصصی با گرایش مالی و اقتصادی با در نظر گرفتن اولویت‏ها و توانایی طرفین اعم از داده‏ها، اطلاعات و نیروی انسانی متخصص است.
در اين مراسم دكتر سروري مجد با تاكيد براينكه يكي از اقدامات دانشگاه در دوره مديريت جديد راه اندازي دوره هاي كوتاه مدت و ميان مدت براي دانش افزايي و مهارت افزايي است، اظهار كرد: يكي از خلع هاي نظام آموزشي پرداختن صرف به آموزش است لذا از  آموزش عملي ومهارتي غافل شده است، بنابراين دانشگاه با توانمندي كه در اين زمينه دارد مي تواند در اين امر بسيار موثر باشد.
 دکتر یاسر فلاح مديرعامل و عضو هيت مديره شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در اين نشست با اشاره به اينكه توسعه امور مالي هنوز در كشور نهادينه نشده ومردم در اين خصوص آگاهي ندارند، افزود: برخي فكر مي كنند كه ضرر و زيان و سود كه از بورس عايدشان مي شود مشكل شرعي دارد ولي از سوي مراجع تقليد تاييد شده كه ابزارهاي مالي در بازار سرمايه كاملا شرعي بوده و با اصول فقهي مطابقت دارد.
بنابر اين گزارش؛ همکاری و مشارکت در زمینه طراحی، حمایت یا اجرای طرح‏های فرهنگ‌سازی و آموزشی مشترک از طریق تبادل امکانات و تسهیلات موردنیاز به‏منظور بهره‏مندی طرفین؛  بهره‏مند شدن طرفین از توانمندی‏های آموزشی یکدیگر از قبیل بنیه علمی و کارشناسی، امکانات تخصصی، کارگاهی، کتابخانه‏ای، ارتباطات بین‏المللی، فضای فیزیکی و سایر ظرفیت‏های یکدیگر؛ محوریابی و توسعه همکاری‏های مشترک ملی و بین‏الملل و ... از موضوعات اين تفاهم نامه مي باشد.
 این تفاهم‏نامه در چهار ماده و چهار نسخه به مدت دو سال داراي اعتبار است و پس از آن برای دوره‏های یک‏ساله به طور خودکار تمدید می‏شود، مگر آنکه طرفین برخلاف آن تصمیم گرفته یا هریک از طرفین ظرف مدت سه ماه قبل از انقضا، عدم تمایل خود به تمدید تفاهم‏نامه را کتباً به اطلاع طرف دیگر برساند.
 در اين نشست معاونين دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و جمعي از فعالان سرمايه حضور داشتند.