اعلام زمان ثبت نام پذيرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی در نیمسال دوم ۹۷

زمان ثبت نام پذيرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی در نیمسال دوم ۹۷  اعلام شد
براساس مصوبات شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۲ دی‌ماه ۹۷، دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو دارد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، اطلاعیه شيوه ثبت نام براي مقاطع كارداني ناپيوسته  - كارشناسي پيوسته ۲۵ دی‌ماه  و كارداني نظام جديد ،كارداني پيوسته 27 دي ماه و كارداني به كارشناسي ، كارشناسي ناپيوسته 14 بهمن ماه منتشر خواهد شد.
تاريخ مراجعه به سامانه ثبت نام www.azmoon.org   براي كارداني ناپيوسته  - كارشناسي پيوسته 29 دي ماه لغايت 10 بهمن ماه و كارداني نظام جديد ،كارداني پيوسته اول لغايت 13 بهمن ماه و كارداني به كارشناسي ، كارشناسي ناپيوسته 16 لغايت 23 بهمن ماه تعيين شده است كه داوطلبان گرامي درتاريخ هاي فوق مي توانند در سامانه ثبت نام نمايند.

گفتني است: پذیرش دانشجو در این مرحله مطابق مصوبات شورای سنجش و پذیرش تنها در کد رشته محل‌هایی صورت خواهد گرفت که ظرفیت آن‌ها در مرحله قبلی پذیرش در سال تحصیلی جاری تکمیل نشده است.